Can You Take Valeriaanwortel met antibiotica?

Can You Take Valeriaanwortel met antibiotica?

Omdat het Romeinse Rijk, hebben individuen het kruid valeriaan gebruikt voor een scala aan lichamelijke en geestelijke aandoeningen geassocieerd met het centrale zenuwstelsel. Vandaag, valeriaan blijft waarderen als de meest gebruikte niet-voorgeschreven slaapmiddel in Europa. Echter, "De Encyclopedie van Geneeskrachtige Planten" identificeert 477 drugs die lijken te interageren met valeriaan in verschillende gradaties.

Gemeenschappelijk gebruik

Valeriaan wordt voornamelijk gebruikt als een slaap steun. Echter, valeriaan werkt als een gladde spieren en skelet relaxant, waardoor het effectief vrijgeven van de spanning in de schouder en nek, beheersen astma behandeling prikkelbare darmsyndroom, verminderen spierspasmen en verlichten ernstige menstruatiepijn. Daarnaast valeriaan kalmeert de geest, afnemende fysieke symptomen geassocieerd met een hoge angst, zoals onvrijwillige schudden, kortademigheid, hartkloppingen en slapeloosheid. Sommige zorgverleners beheren valeriaan met andere kruiden om hoge bloeddruk te behandelen.

Interactie met antibiotica

Met ingang van mei 2010, is er geen aanwijzingen voor nadelige effecten van het gebruik van valeriaan met een van de belangrijkste antibiotica. Valeriaan lijkt vooral interactie met de remming van de neurotransmitters in verband met nerveuze activiteit. Antilichamen werken op cellulair niveau om microben geassocieerd met infectieziekten te doden. Daarom lijkt valeriaan tot geen interactie met bekende antibiotica.

Andere interacties tussen geneesmiddelen

Valeriaan lijkt negatief te communiceren met een groot aantal geneesmiddelen waarvan bekend produceren ook een kalmerende werking, zoals slaapmiddelen, spierverslappers, angst en pijn medicatie, inbeslagneming medicijnen en antidepressiva. Deze lijst bevat alcohol, alsmede alle andere sedativa kruiden zoals kamille, citroenmelisse en kattenkruid. Elke medicatie die een bijwerking van slaperigheid en duizeligheid veroorzaakt zal worden versterkt door het gebruik van valeriaan.

Overwegingen

De Verenigde Staten op grote schaal gebruikt valeriaan als een kalmerend middel voor het te vervangen door synthetische drugs na de Tweede Wereldoorlog. Toch valeriaan wordt op grote schaal gebruikt in Europa. Sinds de jaren 1990, Italiaanse en Duitse onderzoekers melden verschillende studies die de voordelen van het gebruik van valeriaan om de effecten van hyperactiviteit en gedragsstoornissen bij kinderen te verminderen suggereren, volgens "The Encyclopedia of geneeskrachtige planten."

Theorie├źn / speculatie

Valeriaan lijkt het centrale zenuwstelsel te bewerkstelligen door aan bepaalde hersenreceptoren een sedatief effect uitoefenen. Talrijke studies suggereren dat de chemische bestanddelen van valeriaan binden aan dezelfde receptoren in de hersenen als een kalmeringsmiddelen. Dit verklaart wellicht voor het kalmerende effect.

Waarschuwing

Sinds Valeriaan slaperigheid en duizeligheid kan veroorzaken, dient u voorzichtig als de uitoefening van een gevaarlijke activiteit, het besturen van een auto of het bedienen van machines. Praat met uw arts voordat u andere geneesmiddelen neemt met valeriaan.