Can You Meng Darvocet en Advil?

Darvocet-N en Advil zijn pijnstillers - de eerste is alleen op recept verkrijgbaar, en de tweede is beschikbaar over de toonbank. Kunnen ze meestal samen veilig worden genomen. Echter, moet u eerst met uw arts te controleren.

Advil

Advil is een merknaam voor de pijnstiller ibuprofen, die ook wordt aangetroffen in Motrin en vele verkoudheid en griep preparaten.

Darvocet

Darvocet wordt voorgeschreven als Darvocet-N in de Verenigde Staten. Het bevat de milde verdovende (opioïde) propoxyphene napsylaat en paracetamol, het belangrijkste ingrediënt in Tylenol.

Hoe Ibuprofen werkt

Ibuprofen is een klasse van geneesmiddelen genaamd niet-steroïdale anti-inflamatories (NSAID's). Deze blokkeren de COX-2 enzym dat ervoor zorgt dat we pijn ervaren.

Hoe Darvocet-N Works

Propoxyphene bindt aan opiaatreceptoren in het ruggenmerg en de hersenen, waardoor het lichaam natuurlijke reactie op pijn te stoppen. Acetaminophen blokkeert de COX-3 enzym om pijn te verlichten. Wanneer deze twee worden gecombineerd, wordt de doeltreffendheid van de pijn toegenomen.

Het nemen van Advil en Darvocet-N

Advil en Darvocet-N meestal samen kunnen veilig worden genomen. Sommige artsen kan aanbevelen dat u afwisselend de doses; bijvoorbeeld, waarbij Darvocet eerste en ibuprofen twee uur later.

Waarschuwingen

Controleer altijd met uw arts voordat mengen pijnstillers. Er kunnen redenen zijn waarom een ​​combinatie is niet geschikt voor u. Er zijn veel medicijnen die reageren slecht met Darvocet, met inbegrip van alcohol, en moet u uw arts of apotheker vragen om een ​​volledige lijst van deze.