Calorieën tellen

Calorieën tellen

Iedereen in deze wereld heeft een ding gemeen en het maakt niet uit waar je vandaan komt of hoe je bent opgevoed. We moeten allemaal calorieën om te overleven. Maar dat betekent niet betekende dat iedereen meetelt hun calorieën. Groeiende obesitas zijn het bewijs van deze ongewenste feit. Hoe pijnlijk een proces als het lijkt, het tellen van calorieën is nog steeds een zeer goede manier om tailles in toom te houden.

Betekenis

In het leven, is het altijd een goed idee om een ​​game plan of schema te volgen. Als je niet weet waar je naartoe gaat, hoe ga je om uit te vinden hoe er te komen? Dit is net met calorieën tellen. Het opzetten van een goed doordacht plan van aanpak is de beste manier om te gaan. Dit kan gedaan worden door het bijhouden van een dagboek voedsel. Het kan zo simpel zijn als het schrijven alles in een zak notebook of zo uitgebreid als het opzetten van een spreadsheet op de computer. De onderliggende feit is dat het een goede bron en referentiepunt voor altijd voelen dat je calorie-inname te zijn. Het is misschien een beetje lastig zijn in het begin, maar naarmate de tijd vordert zal het makkelijker en makkelijker geworden.

Functie

Als je calorieën tellen hoor, je vaak denken aan gewichtsreductie. Maar dat is niet altijd het geval. Het kan ook gewichtstoename. Dit geldt vooral voor bodybuilders en "hard gainers." Dit zijn de mensen die zijn erg mager en proberen om bulk-up. Er is eigenlijk een verrassend hoog aantal mensen die vallen in deze categorie. In dit geval is het doel om calorieën volgen en geleidelijk de hoeveelheid.

Time Frame

De beste aanpak om te nemen in het tellen van calorieën is het instellen van de tijd-gerelateerde doelen. Dit kan in stappen van vier, acht of 12 weken om het gemakkelijk te maken. Als je om je calorieën te verminderen met 250 per dag, dan is in vier weken kunt u verwachten tot twee kilo te verliezen. Hier is hoe het werkt. Het duurt een 3500 calorie tekort een pond te verliezen. Als u uw calorie-inname verminderd met 250 per dag, zou dit 1750 of een half pond per week te evenaren; uiteindelijk leidt tot twee pond in een maand. Als je hebt besloten om elke dag te oefenen en branden een extra 250 calorieën dan kunt u het gewichtsverlies aantal verdubbelen.

Effecten

De effecten van het tellen van calorieën zijn niet alleen fysiek, maar ook mentaal. Je traint in principe zelf worden gedisciplineerd en je houdt jezelf verantwoordelijk. Dit is een grote reden waarom veel diëten mislukken. Omdat mensen hebben niet de discipline om op koers te blijven en gefocust blijven. Als je altijd iets om naar te kijken om je voortgang te melden hebt, bent u meer geneigd om op koers te blijven. Dit zal op zijn beurt bloeden in andere aspecten van je leven waar verantwoording is een probleem, zoals balanceren een chequeboek of het doen van meldingen op het werk. Dus in wezen, wordt u het versterken van je geest als je lichaam.

Misvattingen

Veel mensen vrezen calorieën tellen, omdat ze denken dat het te moeilijk is. Het is niet. De angst dat ze ervaren is verandering. Het is niet gemakkelijk om een ​​lange tijd gewoonte, vooral een slechte veranderen. Voor sommigen is het tellen van calorieën is zo ontmoedigend als het stappen op een schaal, maar het hoeft niet te zijn. Het enige wat u hoeft te doen is het maken van een eenvoudige kleine stap elke dag. Maak het zo eenvoudig als het bijhouden van een maaltijd per dag voor een week, voeg dan nog een elke opeenvolgende week, en voila, je doet het. Het duurt niet, maar slechts 30 seconden om calorieën te loggen. Tenzij je achter het stuur van een auto het drinken van een smoothie, kunt u zich aanmelden terwijl je eet.

Expert Insight

Ken de calorie verdeling van de macronutriënten voor een snelle verwijzing. Macronutriënten zijn eiwitten, koolhydraten en vetten. Eiwitten en koolhydraten wegen op 4 calorieën per gram en vet weegt 9 calorieën per gram. Dus als je weet hoeveel gram je eet, dan kun je achterhalen van de calorieën.
Weeg en meet alles, zodat u precies weet, of in ieder geval zo dicht mogelijk, hoeveel calorieën je eet. Opnieuw kan dit worden gebruikt als u snijden of toevoegen calorieën aan het dieet. U zult dit ervaren met voorwerpen zoals kip, gemalen kalkoen / rundvlees, granen, noten, zaden en bepaalde groenten.