Calorieën tellen om gewicht te verliezen

Calorieën tellen om gewicht te verliezen

Afvallen is een enorme uitdaging. Veel mensen denken dat ze kunnen opstijgen extra kilo wanneer ze hun gedachten aan het, alleen om te ontdekken dat de kilo's zijn een stuk moeilijker te werpen dan ze waren te winnen. De meest succesvolle manier om het gewicht te verliezen is om je calorieën te monitoren. Dit artikel geeft u enkele tips geven over het tellen van calorieën om gewicht te verliezen.

Controleer het etiket

In de Verenigde Staten, wordt elk voedingsmiddel nodig om een ​​voedings-paneel met een uitsplitsing van de voedingswaarde van het punt gehalte per portie te hebben. Dit zal u vertellen hoeveel calorieën zijn in dat punt per portie. Let vooral op wat een portie is! Vele malen de dienst deel op het etiket is veel kleiner dan de portie die je normaal verbruikt. Om je calorieën nauwkeurig te tellen, moet u uw portie te meten.

Intake versus Output

De eenvoudige wiskunde van gewichtsverlies verklaard moet je meer calorieën dat je verbrandt in te nemen. Klinkt simpel? Het is niet. Gezien het feit dat je kunt lopen voor een uur en alleen branden van een paar honderd calorieën, en dat candy bar je net gegeten in minder dan vijf minuten heeft 280 calorieën, kun je zien hoe meer calorieën verbranden dan je eet kan moeilijker zijn dan je denkt. Om meer dan u in te verbranden, moet je je calorie-inname te snijden. Je moet ook de calorieën die je verbrandt als je resultaten wilt zien toenemen.

Schrijf It Down

De beste manier om je calorieën te tellen is om een ​​levensmiddel dagboek bij te houden. Schrijf alles op wat dat gaat in je mond en tel de calorieën die verder gaan met deze voedingsmiddelen. Aan het eind van de dag, toevoegen van je calorieën. Het bedrag wordt afgetrokken meeste mensen gebruiken te bestaan ​​- een ruwe gemiddelde is 1.500 calorieën per dag - en tally de calorieën die je besteed te oefenen. Als je merkt dat je met een negatief getal, je wat vet die dag verloren. Als uw nummer is positief, je eigenlijk zet wat vet op. Raak niet ontmoedigd - alleen niet vergeten je hebt altijd de volgende dag om uw calorie doel te bereiken.