Calorie Needs voor Weight Loss

Calorieverbruik is een belangrijke factor in de strijd om gewicht te verliezen. De hoeveelheid calorieën u wordt bepaald door verschillende factoren, waaronder activiteit, geslacht en soorten verbruikte calorieën. U kunt gewicht verliezen door het bepalen van uw calorie behoeften en het aanpassen van hen als nodig is om gewichtsverlies te bevorderen.

Calorie Aanbevelingen

Het Amerikaanse ministerie van Landbouw (USDA) beveelt calorie-inname of vrouwen tussen de leeftijden van 19 tot 30 als 1800 per dag als zij sedentair, 2.000 tot 2.200 als ze matig actief en 2.400 per dag als ze actief zijn. Voor meisjes en vrouwen in de leeftijd 14 tot 15 en 31 tot 50, af te trekken van 200 uit elk van deze aanbevelingen. Mannen in de leeftijdsgroep 19 tot 30 moet 2.400 calorieën per dag te consumeren als ze sedentair, 2.600 tot 2.800 als matig actief en 3.000 per dag indien actief. Weer aftrekken 200 calorieën per dag voor jongens en mannen 14 tot 18 of 31 tot en met 50. De USDA definieert sedentaire als typische dagelijkse activiteiten in de leeftijd zoals licht schoonmaak of televisie kijken. Bijhouden van uw calorie verbruik in een tijdschrift voor een week op uw individuele dagelijkse calorie-inname te bepalen.

Fat-Free Foods

Wees voorzichtig met uw consumptie van voedingsmiddelen die zijn gelabeld met "vet vrij." Omdat vet heeft 9 calorieën per gram, en koolhydraten en eiwitten hebben slechts 4 calorieën per gram, veel mensen gaan ervan uit dat het eten van vet-vrij voedsel zal hen helpen om gewicht te verliezen. Dit geldt tot op zekere hoogte, zolang je voorzichtig van portiegrootte zijn. Lees de etiketten om de calorie-inhoud en de portie van vet-vrij voedsel te bepalen om ervoor te zorgen dat u niet consumeren meer calorieën dan de aanbevolen hoeveelheid die nodig zijn om te helpen in uw gewichtsverlies.

Calorieën en Weight Loss

Volgens een studie uitgevoerd door de National Institutes of Health, de types van calorieën je verbruikt niet zo heel veel uitmaakt als hoeveel calorieën je binnenkrijgt. Toen calorie-inname werd verminderd met 750 calorieën per dag, de meeste deelnemers verloor £ 13. in een periode van zes maanden. Gewichtsverlies was niet significant verschillend voor lijners die minder calorieën heeft uit eiwitten, koolhydraten of vetten, maar relatief consistent zijn voor elke groep. Verminder je inname van 500 calorieën per dag om een ​​pond te verliezen per week.

Activiteit Levels

Matige activiteit is het lopen 1,5 tot 3 mijl per dag in een matig tempo (je hoeft niet je adem te verliezen), maar ook typische dagelijkse activiteiten, en actieve loopt minstens 3 mijl of meer elke dag op een aërobe tempo (je kan halen uit adem) en dagelijkse activiteiten. Omdat een pond vet is 3500 calorieën, moet u ten minste dit bedrag te elimineren een pond per week verliezen. Activiteiten zoals basketbal, hardlopen, circuit training, sprong roping en traplopen vaak verbranden 400 of meer calorieën per uur. Voer ten minste 30 tot 60 minuten van intense aërobe oefening drie of meer keer per week om calorieën te verbranden en gewicht te verliezen.