Calorie-inname voor Weight Loss & Obesitas

Calorie-inname voor Weight Loss & Obesitas

Bijna een derde van de Amerikaanse bevolking zwaarlijvig. Een studie van de World Health Organization's Center for Obesity Prevention blijkt dat de belangrijkste reden voor de toenemende incidentie van obesitas is toegenomen calorie-inname - geen verminderde lichamelijke activiteit, zoals algemeen wordt waargenomen. Obesitas wordt gedefinieerd als een body mass index (BMI), de verhouding van het gewicht tot de hoogte, van meer dan 30. Een gezonde BMI is 18,5-24,9.

Belang van de controle Obesitas

Obesitas is geïdentificeerd als een oorzaak van veel dodelijke aandoeningen, waaronder hartziekte, hypertensie, type 2 diabetes en kanker.

Ideale calorie-inname

Eten geeft energie als verteerd. Deze energie wordt uitgedrukt calories.The ideale dagelijkse calorie-inname voor een persoon afhankelijk van een aantal factoren, waaronder leeftijd, lengte en activiteitsniveau. Bijvoorbeeld, een 30-jarige man met een matig actieve levensstijl (30 tot 60 minuten matige fysieke activiteit per dag) heeft ongeveer 2600 calorieën per dag, volgens de MyPyramid grafiek opgesteld door het Amerikaanse ministerie van Landbouw getrokken. Een vrouw van dezelfde leeftijd en niveau van activiteit heeft ongeveer 2000 calorieën per dag. Een aantal websites, zoals The Daily Plate, bieden calorie behoeften rekenmachines. Voer uw leeftijd, lengte en niveau van activiteit, en de calculator vertelt u hoeveel calorieën je nodig hebt om elke dag te consumeren. Om gewicht te verliezen, moet je een calorie tekort te creëren - meer calorieën verbranden dan je verbruikt.

Nadelen van zeer laag calorisch dieet

Extreem calorie-arm dieet kan zowel ongezond en contraproductief, omdat ze leiden tot een hongerdood reactie. Deze reactie zorgt dat het lichaam het metabolisme verlagen en verbranden spiermassa in plaats van vet.

Low-Calorie Foods voor Weight Loss

Niet alleen calorieën tellen. Focus op het eten van een uitgebalanceerd calorie-arm dieet dat je gezond houdt en geeft je de energie die je nodig hebt voor de lichamelijke activiteit. Consumeer voedsel zo dicht mogelijk bij hun natuurlijke staat mogelijk te maken. Add "negatieve calorieën" voedingsmiddelen aan uw dieet. Deze leveren voedingsstoffen leveren energie en houd je vol gevoel, zonder toe te voegen aan je taille. Appels, aardbeien, komkommers, selderij, wortelen en bieten zijn slechts enkele van de voedingsmiddelen die u kunt vrij eten.

Dranken

Water, thee en zwarte koffie geen calorieën, waardoor ze betere keuzes dan gesuikerde frisdranken, gezoete dranken en alcohol. Het drinken van veel water en andere caloriearme dranken tijdens de maaltijd en gedurende de dag zal u helpen een vol gevoel en helpen bij het afvallen.