Calorie Fietsen voor Weight Loss

Calorie fietsen, ook bekend als "calorie zigzaggen" of "calorie verschuiven," is een dieet strategie metabolische vertraging voorkomen door een calorie tekort, dat neemt in minder calorieën dan nodig om te functioneren. Terwijl uiteindelijk vet verlies wordt bepaald door in een calorie-tekort, wat fitness professionals overwegen calorie fietsen gunstig voor hun klanten te zijn.

Metabolisme en Dieet

Volgens Tom Venuto, personal trainer en auteur van "The Body Fat Solution," toen de vroege mens geconfronteerd met een hongersnood, het lichaam zou metabolisme vertragen tot een crawl om energie te behouden en in leven te blijven. Het lichaam is niet veranderd. Wanneer mensen zelf gezet op een calorie-tekort, zal het lichaam denken dat het in een hongersnood en trage stofwisseling, wat leidt tot gewichtsverlies en zelfs het verlies van spiermassa in plaats van vet te vertragen. Hoeveel van een tekort van een persoon in kan duren voordat dit gebeurt varieert. Tegelijkertijd, de enige manier om gewicht te verliezen is om in een calorie-tekort. Om dit evenwicht te brengen, het concept van de calorie fietsen in het spel komt.

Calorie Fietsen

Volgens AnswerFitness.com, er is geen vaste regel voor calorie fietsen, maar een principe: de dieter zal niet eten van dezelfde hoeveelheid calorieën per dag. Dit kan worden afgewisseld calorie-inname per dag, of het eten van minder calorieën voor een bepaalde tijd en dan, meestal voor een kortere tijd, "bijvoeding" op een hogere hoeveelheid calorieën. In theorie is deze "trucs" van de stofwisseling door het implementeren van een normale calorieën voordat het lichaam zich realiseert het is in een tekort en vertraagt.

Volgens Leigh Peele, personal trainer en auteur van "The Fat Loss Problemen oplossen," calorie fietsen regelt ook hormonen. Ze is van mening dat een duurzame calorie-tekort verstoort hormonale niveaus en dat "refeeds" nodig om ze in toom te houden zijn.

Calorie fietsen geeft ook het psychologische voordeel dat de dieter om nog deel te nemen aan sociale activiteiten en genieten van de af en toe een traktatie zonder dat het te classificeren als een 'cheat'.

Venuto pleit ook calorie fietsen in combinatie met koolhydraten fietsen, dat is hetzelfde proces toegepast op koolhydraten. Calorierijke dagen samenvallen met hoog-koolhydraat dagen.

Hoe te Cycle

Calorie fietsen is niet in steen gebeiteld, maar sommige fitness-experts hebben ideeën voor de beste manier om te fietsen.

Venuto stelt drie dagen lagere calorieën gevolgd door een dag van hogere calorieën. De hoeveelheid calorieën is afhankelijk van de individuele vereisten. In programma Venuto's, moet een vrouw die consumeren 1400 calorieën op lage dagen eet 1800 calorieën op haar hoge dag, terwijl een man normaal consumeren 2400 calorieën moet 2.700 calorieën eten.

Ondertussen is er geen vaste wet voor hoe je cyclus calorie. Peele adviseert dat de hoge omgekeerd moet overeenkomen met de lage. Als men voordelig tekort mag ook een hoog calorierijke dag om hormonen regelen.

Je kan onbeperkt blijven op een calorie-fietsen plan. Veel fitness-experts zoals Leigh Peele, echter, zeggen dat het ongezond is om te blijven in een langdurig tekort, zelfs met refeeds. Volgens haar, moet u alleen een verblijf in een tekort lang genoeg om het gewenste gewichtsverlies te bereiken, dan moet je snel naar onderhoudsniveau.

Voeding

Gewichtsverlies wordt bepaald door in een calorie-tekort, heeft het soort voedsel dat je eet technisch niet toe. Als u het nemen van in weinig calorieën, maar zorg elke calorie tellen om af te wenden voedingstekorten en vermoeidheid. Eet zoveel onbewerkte, gezonde voeding mogelijk.

Kipfilet, broccoli en een kleine zoete aardappel, bijvoorbeeld, maak een goed uitgebalanceerde, zeer voedzame maaltijd.

Hoewel niet een excuus om te duiken in een doos van Oreos, een high-calorie dag biedt enige ruimte om te genieten. Bijvoorbeeld, met de hogere calorieën naar een pasta is een goede manier om sommige van de stress van diëten verlichten en reguleren hormonen. Een hoog dag, volgens Peele, voorkomt ook metabole vertraging.