Calorie Counting Diets

De calorie-tellen dieet is een eenvoudige gewichtsverlies plan dat in de afgelopen jaren heeft overschaduwd door-macronutriënten tellen diëten die zich richten op eiwitten en koolhydraten. Maar de calorie-tellen dieet kan zeker opstijgen de kilo indien correct gedaan.

Misvattingen

Ga er niet vanuit alle calorieën zijn gelijk geschapen. Wie wil afvallen op een 2000 calorieën dieet zou slechte resultaten zien als hij verbruikt al die calorieën uit ijs in plaats van het eten van een uitgebalanceerd dieet met magere eiwitten, groenten en fruit. Ijs en andere snacks zijn meestal suiker en bewerkte voedingsmiddelen, die het lichaam niet zo snel verbranden als het doet andere soorten voedsel. Vasthouden aan natuurlijke, onbewerkte voedingsmiddelen voor de snelste resultaten.

Overwegingen

Houd een dagelijkse voeding logboek bij van wat je eet en je totale calorieën. Als uw gewichtsverlies doelen gaan Kilter om welke reden dan ook, kunt u subtiele aanpassingen door het veranderen van wat je eet te maken en knip meer calorieën. Zonder een levensmiddel log, het is moeilijk om te weten waar je fout zou kunnen zijn gegaan en wat je zou moeten veranderen.

Voordelen

Het belangrijkste voordeel van een calorie-tellen dieet is dat je een duidelijk omschreven doel te werken aan hebben. Door het instellen van een betonnen calorie-limiet, dan weet je meteen of je aan het eind van elke dag geslaagd. Bovendien zal rigoureus het tellen van calorieën inboezemen bij de discipline die u nodig hebt om te slagen in de strijd van het gewichtsverlies.

Nadelen

Een calorie-tellen dieet zal bijna altijd inferieur aan een macronutriënten tellen dieet zijn, zoals een low-carb plannen omdat de laatste regelt voedsel keuzes en calorieën. In tegenstelling, zal een calorie-tellen dieter vaak in de verleiding om "te gebruiken tot" zijn resterende dagelijkse calorieën op ongezonde items die, op de lange termijn, houdt hem van zijn doel.