Caloric Aanbevelingen

Caloric Aanbevelingen

Calorie-aanbevelingen zijn een richtlijn over hoeveel calorieën kinderen en volwassenen moeten consumeren in een dag. Naar aanleiding van deze aanbevelingen kunnen helpen bij gezondheidsproblemen in verband met gewichtstoename, zoals diabetes te voorkomen.

Soorten

Calorie-aanbevelingen zijn verschillend voor kinderen en volwassenen. Daarnaast onderscheid worden gemaakt op basis van leeftijd, geslacht en fysieke activiteit. Bestaan ​​er aanvullende richtlijnen voor zwangere en zogende vrouwen.

Kenmerken

Het Amerikaanse ministerie van Landbouw houdt calorie-aanbevelingen op zijn My Piramide website. Bijvoorbeeld, fysiek actief peuters moet 1.000 tot 1.400 calorieën per dag. Tieners moeten een minimum van 1.800 calorieën per dag consumeren, ongeacht niveau van activiteit, terwijl actieve tienerjongens tot 3.200 calorieën per dag kan hebben. Tijdens de zwangerschap, een vrouw moet een extra 300 calorieën per dag te eten.

Overwegingen

Wanneer we kijken naar calorische aanbevelingen, is het belangrijk om lichaamsbeweging rekening, waarschuwt de USDA. "Fysiek actief" betekent dat je 30 tot 60 minuten beweging per dag. Personen die niet actief zullen nodig hebben om hun calorie-inname aan te passen. Bovendien, de USDA raadt aan discretionaire calorieën - dat wil calorieën van snoep, chips en frisdranken - tot een minimum.