California Wetten voor het inhuren van mantelzorgers

California Wetten voor het inhuren van mantelzorgers

Het inhuren van een zorgverlener voor een familielid met een langdurige ziekte of aandoening is een gewichtige beslissing. Maar voor de geliefde die zorg nodig heeft, dagelijks in-home hulp kan komen als een zegen. In-home particuliere zorg is meestal de meest betaalbare optie, maar wanneer u een individuele zorgverlener te huren, de last op u uit te werken een eerlijk contract. Kennis van Californië wetten op het inhuren van zorgverleners is een essentiële stap in het wervingsproces.

Werkgever Registratie

U bent wettelijk verplicht om te registreren als werkgever met de California Employment Development Department als je een at-home verzorger huren en betaal hem lonen in totaal meer dan $ 750 in een kalenderkwartaal. U kunt online inschrijven, via de telefoon, of door te mailen of te faxen vorm DE 1HW naar de afdeling. Welke manier u zich registreert, bent u wettelijk verplicht om dat te doen binnen 15 dagen na het inhuren en betalen van uw zorgverlener haar loon voor dat kwartaal.

Inkomsten Roerende

Andere juridische overwegingen omgaan met inkomsten roerende eisen. Als u betaalt tussen de $ 750 en $ 999 om uw mantelzorger, moet u staat WAO te houden en dient u een driemaandelijks loon rapport. Staat inkomstenbelasting is niet nodig. Als u betaalt uw mantelzorger meer dan $ 999 in een kalenderkwartaal, zowel u als uw gehuurde verzorger sociale zekerheid en Medicare belastingen verschuldigd. U zal worden gevraagd om de helft van de belasting te betalen, en uw werknemer betaalt de andere helft.

Belastingbetalingen

Als werkgever van een in-home verzorger, kan de wet die u nodig heeft om bepaalde belastingen te betalen. Als u betaalt uw zorgverlener meer dan $ 1.000 per kalenderkwartaal, moet u de werkloosheidsverzekering en de werkgelegenheid Training Tax aan het California Employment Development Department betalen. Als u betaalt uw zorgverlener minder dan $ 20.000 per jaar, kunt u ervoor kiezen om jaarlijks te betalen door het indienen van het formulier DE 89 van de afdeling; anders is, moet u per kwartaal te betalen.

Werkgelegenheid Verificatie en formulieren

Na het selecteren van een verzorger en het opstellen van een contract, u beiden moet werkgelegenheid vormen en documentatie indienen. Op de werkgelegenheid, moet uw zorgverlener een I-9 Werkgelegenheid Bevoegdheidscontrole indient bij jou. Dit formulier verklaart dat hij gerechtigd is over om te werken in de Verenigde Staten. Na het inhuren van een zorgverlener, moet u een W-2 formulier bestand per jaar wanneer u bestand voor belastingen, en geef een kopie aan de mantelzorger voor haar administratie.