California Gezonde gezinnen in aanmerking te komen

Healthy Families programma van Californië wordt aangeboden aan kinderen uit lagere inkomensgroepen gezinnen die geen persoonlijke ziektekostenverzekering kunnen veroorloven.

Geschiktheidsvereisten

Om in aanmerking te komen, moeten kinderen onder de leeftijd van 18 en niet in aanmerking voor de no-cost Medi-Cal. Het gezin moet in de inkomensgrenzen vallen en leven in een gezin zonder werkgever gesponsorde gezondheidszorg voor ten minste drie maanden. Kinderen moeten ook voldoen aan de immigratie of staatsburgerschap richtlijnen.

Inkomensgrenzen

Het inkomen bedrag is verschillend, afhankelijk van hoe groot het huishouden is. Om in aanmerking te komen, moet u meer dan het bedrag te komen voor Medi-Cal maken. Als u in aanmerking komt voor Medi-Cal, wordt u gediskwalificeerd Healthy Families. Bijvoorbeeld, als je getrouwd bent met een pasgeboren, uw inkomen moet tussen de $ 3053 en $ 3815 vallen, maar, als je pasgeboren tweeling, moet uw inkomen tussen de $ 3676 en $ 4594 zijn.

Immigratie of staatsburgerschap richtlijnen

Kinderen moeten ofwel een Amerikaanse geboren burger, een Amerikaanse non-burger nationale of een in aanmerking komende gekwalificeerde immigranten zijn. Als je een immigrant, moet u een bewijs van uw status door de Amerikaanse Citizenship and Immigration Services tonen.

Pasgeborenen

Baby's mogen worden ondertekend voor het programma zo vroeg drie maanden voor de geboorte.

Overwegingen

Als de ouders niet wonen in Californië, maar de kinderen te doen, de kinderen zijn nog steeds in aanmerking komen.