CAD & risico's van niet Hartchirurgie

CAD & risico's van niet Hartchirurgie

Plaque opbouw in kransslagaders is de oorzaak van CAD (coronaire hartziekte). Te veel verstopping kan zuurstofrijk bloed blijven stromen naar het hart, waardoor het hart overwerk tot een punt dat het schade lijdt en wordt onvoldoende in zijn werk, wat leidt tot de dood. Stress factoren die de gezondheid van een patiënt die CAD heeft kunnen compliceren zijn overmatige gewichtstoename, diabetes, roken, overmatig alcoholgebruik, hoge cholesterol en hoge bloeddruk. Bovendien kan chirurgie en anesthesie een CAD patiënt in gevaar brengen, waarbij pre-operatieve voorzorgsmaatregelen.

Risico's

Chirurgie kan ongewone belasting leggen op het hart bij een patiënt bezorgd over de procedure. Algemene anesthesie kan nadruk te leggen op het hart, maar spinals en ruggenprik kan de risico's te beperken. Deze alternatieven zijn zeer affectieve tijdens heup en knie operaties, die gemeenschappelijk zijn bij ouderen.

Sommige medicijnen moet worden gestopt voor de operatie, zoals antistollingsmiddelen, waardoor het risico bloedstolling kan verhogen.

Aandoeningen van de luchtwegen zoals astma en emfyseem kan nadruk te leggen op het hart, complicerende herstel. Dementie kan ook een risicofactor zijn, omdat de patiënt niet kan deelnemen aan zijn zorg en kan onnodige schade toebrengen aan zichzelf.

Preoperatieve medicamenteuze behandeling

Medicijnen gebruikt preoperatieve kunnen bestaan ​​B blokkade, heparine, calciumantagonisten, aspirine, nitraten en kalium kanaal activatoren. Volgens een 1 juni 2010, artikel in Weekly Physician's, hebben het B-blokkers bekend dat stille myocardischemie (vernauwing van de slagader) te verminderen. De B-blokkade wordt toegediend preoperatieve en soms peri-operatieve. Zorgvuldige evaluatie van de patiënt neemt plaats om dat bradycardie (trage hartslag) en hypotensie (lage bloeddruk) komen niet voor zorgen. B blokkade verhindert een boost in stoffen als adrenaline, die het hart kan benadrukken. Vaak gebruikt bloeddruk therapie B blokkade is de behandeling van keuze voor preoperatieve CAD patiënten.

Postoperatieve Risico

Afhankelijk van het soort operatie, kan herstel lang en vermoeiend. Patiënten met CAD kan langer duren om te genezen, vooral als hun toestand is ingewikkeld met diabetes. Beweging na de operatie is essentieel om bloedstolling in de poten te voorkomen, maar het kan net zo belangrijk zijn voor het hart.

Andere post-operatieve risico's die het hart kunnen beïnvloeden, zijn onder bloeden, medicijnen, vallen gewonden, ademhaling voorwaarden en infecties.

Patiënten die stents voor de behandeling van recente hartaanvallen vertoonden een groter risico na niet-hartchirurgie. Volgens de American Heart Association, hartaanvallen opgetreden in 65 procent van deze patiënten. Uitstel van niet-cardiale chirurgie voor zes weken kan de risico's op een hartaanval te verminderen. Patiënten met een chronische ziekte die niet stents vóór niet-cardiale chirurgie ervaren hartaanvallen tegen het tarief van 32 procent hebben ontvangen.