Burning Feet Van Diabetes

Burning Feet Van Diabetes

Diabetes is een chronische aandoening waarbij het individu niet genoeg insuline om glucose om in de cel, en te veel suiker in het bloed. Brandende voeten zijn een veel voorkomend symptoom van diabetes.

Soorten

Type 1 diabetes is een aandoening waarbij het immuunsysteem van een individu onrechte vernietigt de insuline producerende "beta-cellen" in de pancreas. Bij type 2 diabetes, spieren individu gebruik van insuline door de pancreas inefficiënt, en daardoor uiteindelijk de pancreas niet in staat is aan insuline vraag van het lichaam.

Identificatie

Brandende voeten van diabetes is vaak een pijnlijke aandoening die wordt verergerd door op te staan ​​of te lopen. Soms complicaties van diabetes zal verschijnen als een verlies van gevoel in de voet of tenen.

Oorzaken

Diabetes creëert een instroom van glucose in het bloed van het individu, die zenuwen na langere tijd kunnen schaden. Deze schade aan de zenuwen zal vaak manifesteren als brandend of verdoofd gevoel in je voeten.

Preventie / Solution

Om complicaties van uw diabetes tot een minimum beperken, controleer uw bloedsuiker regelmatig en bijhouden van uw inname van suiker. Draag therapeutische schoenen en sokken uit, en probeer voetcrème speciaal ontwikkeld voor de voeten van diabetici.

Overwegingen

Als u het branden of tintelingen in je voeten, en niet zijn gediagnosticeerd met diabetes, raadpleeg dan onmiddellijk de hulp van een medisch professional. Ernstige verbranding of tintelingen kunnen symptoom zijn van een ander medisch probleem (of een signaal van een verslechtering van diabetes bij patiënten met diabetes) zijn.