Bruger til Rescue Remedy

Bachs Flower Essenser Rescue Remedy er en dråbe, der kan blandes med varmt vand eller som en spray, der kan anvendes direkte på munden. Flasken er lille og let transporteres overalt. De grundlæggende ingredienser i Rescue Remedy som essenser af krabbe æble, klematis, kirsebær blomme, Impatiens, rock rose og stjerne i Betlehem. Rescue Remedy er homøopatiske og uskadeligt det er umuligt at overdosering.

Bruger For Voksne

Samlet set Rescue Remedy hævder dets ingredienser har evnen til at balancere negative følelser med positive. Voksne kan bruge Rescue Remedy for enhver stressende situation - at blive hængende i trafikken, nervøs om at flyve, under fødslen, ude af stand til at sove, før en jobsamtale eller en eksamen, der i en krisesituation efter et traume, til at lindre spændinger eller når som helst bliver livet overvældende, stressende eller nedslående. I almindelighed Rescue Remedy bruges til at lette stress, angst eller udmattelse med ro og energi.

Bruger for børn

Rescue Remedy har en formel kun for børn; det indeholder glycerol i stedet for alkohol. Den er beregnet til at blive brugt i stressede situationer, såsom på den første dag i skole, under eller efter traume eller tab, og når de oplever nye miljøer eller møde nye mennesker. Det kan bruges til at berolige raserianfald, lethed mareridt eller søvnløshed eller bekæmpe kræsenhed. Det kan bruges til at bekæmpe hyperaktivitet og siges at hjælpe børn med korte opmærksomhed spænder at fokusere. Rescue Remedy er passende for selv meget små børn.

Bruger til kæledyr

Rescue Remedy til kæledyr indeholder ikke alkohol. Det bruger også glycerin som en base konserveringsmiddel i stedet for cognac. Det kan bruges til enhver situation, der er belastende for dyr, såsom at besøge en dyrlæge, først ankommer til en kennel eller husly, efter tabet af en kammerat, når du tilføjer nye kæledyr eller mennesker til en husstand, eller når dyret er ventet til tilpasse sig til enhver ny situation eller miljø. Det formodes at være effektiv mod en bred vifte af sundheds-og adfærdsmæssige problemer, herunder aggression, generthed, overdreven pudsning, separationsangst og frygt for høje lyde. Rescue Remedy kan bruges til at bekæmpe overdreven gøen, knurren, hvæsende og tygge. Det er effektivt for enhver pattedyr følgesvend dyr. Det er endda blevet brugt på delfiner.