Bruger til pebermynte olie

Pebermynte olie er en naturlig anti-inflammatorisk, såvel som naturligt anti-bakteriel, anti-viral og anti-svampe. Disse anvendelser gør pebermynteolie en vigtig tilføjelse til din førstehjælpskasse eller medicinskabet.

Hovedpine

Påfør flere små klatter af pebermynte olie på panden, templer og bunden af ​​din hals. Olien vil blidt dulme din hovedpine, og det vil snart forsvinde.

Dårlig ånde

Pebermynteolie dræber dårlig ånde bakterier. Påfør en dråbe på tungen og gnid lidt på dit tandkød for frisk ånde.

Fordøjelsesproblemer

Pebermynte olie hjælper med fordøjelsesproblemer fra starten af ​​fordøjelseskanalen til enden. Det reducerer mavesyre, lindrer kramper, beroliger halsbrand og reducerer diarré, flatulens og kvalme.

Staying Cool

Forbered en pebermynte olie spray ved at blande ti dråber olie til to ounces vand i en sprayflaske. Påfør efter behov for at forblive cool i varme temperaturer. Din pebermynte olie spray fungerer også som et insektmiddel.

Ant og mus frastødende

Myrer og mus absolut ikke kan tolerere pebermynteolie. Placer et par dråber på vatkugler og sprede dem rundt i huset, hvor skadedyr har frekventere. Myrerne og mus vil simpelthen forlade.

Ryg og ledsmerter

Påfør 1-2 dråber pebermynteolie på nederste del af ryggen eller leddene til at lindre smerter. Dette vil naturligvis lette ømhed og smerter med sin kolde, men alligevel varm, fornemmelse.