Bruger til Creosot Bøsninger

Den creosot busk eller Chaparral er en af ​​de mest almindelige planter i ørkenområder i Nordamerika, ifølge holdet på Herbal Sikkerhed. Denne busk er beskrevet af Herbal Sikkerhed som er korte i statur og stedsegrønne med små harpiksovertrukne blade, der er formet som rådyr hove. Det er utroligt tørkeresistente og bladene indeholder mange potente kemikalier, der længe har været kendt, hvis de anvendes korrekt, til at lindre mange almindelige lidelser.

Urinary System Health

Ifølge Dr. Armando Gonzales Stuart fra University of Texas, er creosot blevet vist i både mennesker og forsøgsdyr til at opløse nyresten og mindske galdeblæren sten. Taget internt, kan creosot planten også hjælpe i forebyggelsen af ​​sådan nyresten, selvom det skal bemærkes, at creosot taget internt bør være en del af en meget svag infusion, da der er sammenhæng mellem høje mængder af creosot og toksicitet.

Anti-Kræftfremkaldende

Creosot indeholder en stor mængde af antioxidanter, hvilket er en grund til, at det menes at virke som en anti-kræftfremkaldende stof, ifølge Dr. Stuart. Derudover har et af de stoffer i Chaparral vist sig at hæmme cyclooxygenase-enzymet, som er afgørende i omdannelsen af ​​pro-kræftfremkaldende stoffer for kræftfremkaldende stoffer. Der er nogen uenighed om effektiviteten af ​​creosot, som nogle undersøgelser har vist anti-kræftfremkaldende egenskaber til kun at anvende in vitro, ikke ex vitro ifølge Dr. Stuart. Men som creosot også kan bruges som en abortafacient, anvendelse under graviditet kan ikke anbefales. Endelig stærke anti-oxidanter er fedtopløselige, og derfor bliver de lagret i kroppen og er vist at have anti-tumor egenskaber.

Antibakterielt / Anti-svampe

Creosot har mange anti-bakteriel og anti-svampe anvendelser. Anvendes som en fod sættetid, kan det fjerne mund lugt. Når det bruges oralt, er planten menes at reducere dårlig ånde og huller i tænderne. Omslag kan laves og bruges eksternt til hudinfektioner, især dem, der skyldes bakterier og svampe. Fodsvamp er almindeligt behandles på denne måde. Derudover har undersøgelser vist, at creosot kan anvendes til at inhibere væksten af ​​streptococcus, Bacillus, Penicillium og salmonella.

Andre medicinske anvendelser

Ifølge Dr. Stuart er creosot også brugt til at bekæmpe gigt, kønssygdomme og bronkitis. Selv om det har været brugt i generationer i mexicanske kultur til behandling af diabetes, er det først for nylig, at undersøgelser har vist, at stoffet Mysoprotol, der findes i creosot har hypoglykæmiske og lypocemic egenskaber, hvilket gør det en realistisk mulighed i behandlingen af ​​denne sygdom. Når indåndes, kan det bekæmpe svimmelhed og dets antivirale egenskaber menes at gøre creosot en udsigt til hiv-behandling. Det er vigtigt at bemærke, at de aktive bestanddele i creosot, mens nyttige, er giftige og som sådan ikke bør gives til børn eller bruges af personer, der bruger lægemidler, og bør kun tages i meget små doser.

Bruger rundt i hjemmet

Creosot har vist sig at have ikke-medicinske anvendelser så godt, ifølge Dr. Stuart. Det har vist sig nyttigt at forbyde væksten af ​​forskellige forme, svampe og vira. I mange år blev det brugt i svinefedt, bagværk og vitaminer til bekæmpelse af harskhed, selvom det for nylig blev taget ud af USDA "Generelt sikkert at bruge" liste på grund af tilfælde af lever-og nyreskader hos nogle individer.