Bruger for vindruekerneolie Tablets

Vindruekerneolie ekstrakter kommer fra hvide druer. Forskning og undersøgelser har vist, at vindruekerneekstrakt kan tilbyde ekstraordinære sundhedsmæssige fordele. Vindruekerneekstrakt anvendes typisk i kapsel, tablet eller flydende form.

Ingredienser

Vindruekerneekstrakt indeholder protein, lipider, kulhydrater og polyphenoler. Polyfenoler er en type kraftfuld antioxidant. De hjælper med at beskytte kroppen mod skadelige frie radikaler.

Sygdom Fighter

På grund af sin anti-oxidant egenskaber, vindruekerneekstrakt er gavnligt i at bekæmpe virus, kræftfremkaldende stoffer og allergener. Vindruekerneekstrakt udviser anti-allergisk, anti-inflammatoriske og anti-kræft fordele.

Alder Fighter

Vindruekerneekstrakt indeholder procyanidin som hjælper med at beskytte kroppen mod for tidlig aldring. Det hjælper befri kroppen af ​​skadelige giftstoffer, fremmer cellevækst, fremmer hudens elasticitet og beskytter mod solskader.

Vison og Samlinger

Vindruekerneekstrakt fremmer også godt øje syn og hjælper med visioner. Det er også gavnligt at holde leddene fleksible og smidig.

Heart Sundhed

Vindruekerneekstrakt forbedrer blodcirkulationen og styrker arterierne. Det kan forbedre kolesterol niveauer, og det har en samlet vigtig og nærende virkning på hjerte sundhed.

Prostata Cancer

En undersøgelse foretaget og rapporteret i Science News Magazine af Dr. Ho fra Tufts University viste, at proanthocyanidin, en aktiv ingrediens i vindruekerneekstrakt, udviste meget lovende for mænd med prostatakræft.