Bronkialastma Remedy

Bronkial astma er en lidelse, hvor bronkierne bliver betændt og snøre luftvejene. Airways begynder at producere ekstra slim blokerer luftstrømmen. Symptomerne omfatter hvæsen, åndenød og trykken for brystet. Astma er ikke helbredes, men behandlingsmuligheder er tilgængelige for at holde symptomerne under kontrol.

Korttidsbehandling

Kortsigtede medicin, også kaldet rednings medicin, der bruges til hurtig lindring af symptomer. Brug albuterol, der er en inhalationsbehandling, at slappe indsnævrede luftveje. Albuterol er en beta-2-agonist, der lindrer symptomer inden for minutter og varer fire til seks timer. Din læge kan ordinere ipratropium, en anden inhalationsbehandling til hurtig lindring af symptomer gør vejrtrækning lettere. Alvorlige astma anfald kan have brug for en oral eller intravenøs behandling med kortikosteroider såsom prednison. Behandlinger med steroider er for kortvarig brug kun på grund af deres alvorlige bivirkninger. Tag allergi skud, hvis din astma reagerer på allergener. Skud gives normalt en gang om ugen i to måneder, derefter en gang om måneden i tre til fem år gradvist at reducere din krops reaktion på allergenet. Brug korte medicin kun så ofte som din læge instruerer. Hold regnskab med, hvor ofte du bruger dem, så du kan diskutere dette med din læge, da han ønsker måske at justere dine langsigtede medicin.

Langsigtede Medicin

Langsigtede medicin omfatter fluticason og budesonid, som er inhalant kortikosteroid medicin. Disse inhalerede steroider er i en lavere risiko for bivirkninger end orale eller intravenøse steroider og kan anvendes dagligt. Brug langtidsvirkende beta-2-agonist inhalant medikamenter såsom salmeterol at reducere betændelse i luftvejene. Disse lægemidler anvendes normalt med kortikosteroider for persistente astmasymptomer. Tag inhalerede medikamenter såsom leukotrien at reducere mucusproduktion i luftvejene. Theophyllin er en oral medicin tages dagligt, der slapper bronchiale vægge åbner luftvejene.

Undgå Triggers

Undgå udløser er den bedste lindring for bronkial astma. Brug din klimaanlægget at reducere pollen inde i hjemmet. Hold vinduerne lukket i løbet af pollensæsonen, hvis du ikke har aircondition. Skift filtre i ovnen og klimaanlægget eller har en professionel gøre det for dig. Filtre skal ændres eller renses en gang om året for at holde indendørs luften ren. Dæk dit ansigt, når udenfor i koldt vejr så koldt bremsende luftvejene og kan forværre astma symptomer. Trægulve er bedre end tæppe til astma patienter og vaskbare gardiner hjælpe med at holde støv på et minimum.

Diskuter astmamedicin og forebyggende foranstaltninger med din læge.