Brain Tumor Warning Signs

Brain Tumor Warning Signs

Zoals bij elk orgaan, de hersenen kunnen worden besmet met kankercellen. Vanwege gespecialiseerde functie van de hersenen in het lichaam, tumoren kunnen een breed scala van effecten op het lichaam. Wanneer een tumor begint te groeien op de hersenen, kan een aantal waarschuwingsborden enkele aanwijzing dat de kanker is begonnen aan te slaan geven.

Hoofdpijn

Hoofdpijn is een van de meest voorkomende eerste symptomen van een hersentumor. Het probleem met hoofdpijn, echter dat verschillende omstandigheden te veroorzaken, waardoor ze een onbetrouwbaar factor is voor het ontstaan ​​van kanker. Hoofdpijn in verband met tumoren kunnen leiden tot een persoon te braken voordat ze zich beter voelt. Als je begint te ernstige hoofdpijn hebben, houden een hoofdpijn dagboek en toon het aan uw arts. Hij zal in staat zijn om te kijken naar de symptomen en het bepalen van een cursus van actie.

Epileptische aanvallen

Volgens de Amerikaanse Brain Tumor Association, denk ongeveer 30 procent van de mensen niet weten dat ze een hersentumor, totdat ze een aanval. Epileptische aanvallen worden veroorzaakt door een verstoring van de elektriciteit in de hersenen. Wanneer dit gebeurt, de hersenen gaat een beetje "in de war" en zorgt ervoor dat je lichaam om onnatuurlijk te reageren. Dit kan ertoe leiden dat u het bewustzijn verliest of stuiptrekken ongecontroleerd. Aanvallen kunnen optreden in slechts een deel van het lichaam, zoals de arm of been.

Veranderingen in de persoonlijkheid

Als een tumor groeit, kan deze druk op verschillende delen van de hersenen dat de geestelijke vermogens en persoonlijkheid te beheersen. Als dit gebeurt, kan het gedrag en het temperament van een persoon beginnen te veranderen. Ook als de tumor begint te duwen op een gebied van de hersenen dat spraak of geheugen bestuurt, een persoon kan worden vergeetachtig of delen van haar spraak verloren.

Mass Effect

"Mass Effect" verwijst naar een groep symptomen die beginnen te tonen als een tumor aanwezig is. Deze symptomen kunnen zijn misselijkheid, braken, duizeligheid, dubbel zien, verlies van het gezichtsvermogen en een gezwollen oogzenuw. Deze symptomen kunnen het gevolg zijn van een aantal verschillende dingen zijn. De tumor kan groeien in de schedel de hersenen zwelling door de aanwezigheid van een tumor of de vloeistof rond de hersenen kan worden geblokkeerd door de aanwezigheid van de tumor.

Lokale Symptomen

Tenslotte, als de tumor groeit en drukt op verschillende gebieden van de hersenen, kan gemak lokale symptomen. Deze symptomen, zoals verlies van het gehoor, verlies van spiercontrole, verminderd gevoel, zwakte, moeite met spreken en visie problemen, geven een idee van waar de tumor kan worden gelokaliseerd. Documenteren van een van deze symptomen en bespreken met uw arts.