Brain Foods voor College

Brain Foods voor College

Studenten moeten hersenen voedsel omdat ze besteden veel tijd wakker en studeren. Het is belangrijk om vermoeidheid te bestrijden, gezond te blijven en houd energie in te gaan op het lichaam als op de universiteit. Vermoeidheid en ziekte kan slechte cijfers, weinig energie en een verlies van uithoudingsvermogen veroorzaken. Brain voeding is dat de functies van de hersenen, en de rest van het lichaam te helpen.

Vis

Zalm en andere vette vis zijn rijk aan omega-3 vetzuren, die niet alleen goed zijn voor de gezondheid van het hart, maar ook voor de gezondheid van de hersenen. Omega-3 vetzuren helpen de neuronen in de hersenen goed functioneren. Vis, zoals zalm, kan helpen met geheugenverlies. Geheugenverlies kan gebeuren van ouderdom, maar het gebeurt ook van een gebrek aan slaap. Studenten die veel vis te krijgen in hun dieet in staat zijn om de informatie die ze langer studeren behouden.

Ijzerrijke Foods

Ijzer-rijke voedingsmiddelen zijn hersenen voedsel, omdat ze helpen bij het bestrijden van depressie. Studenten kunnen lijden aan een depressie als gevolg van drukke schema's of slechte cijfers. Voedingsmiddelen die rijk zijn aan ijzer zijn onder andere boerenkool, spinazie, hert, lever en waterkers. Een gezonde salade met een basis van boerenkool of spinazie voor de lunch zal iedereen een goede boost van energie en de hersenen macht te geven om hen door de rest van de dag.

Antioxidant-rijke voedingsmiddelen

Antioxidanten worden verondersteld om de cellen in het lichaam tegen vrije radicalen. Deze vrije radicalen zijn de toxinen in het systeem van het menselijk lichaam die de ziekte veroorzaken. Omdat antioxidanten zijn cel beschermers, dan beschermen ze hersencellen ook. Dus, andere hersenen voedsel, degenen die rijk zijn aan antioxidanten, onder andere granaatappel, bosbessen, en sinaasappelen. Deze voedingsmiddelen zijn ook geweldig voor het helpen met stemmingswisselingen en het verstrekken van energie.

Noten

Noten zijn een natuurlijke bron van eiwitten. Eiwit is één van de belangrijkste zaken die het menselijk lichaam energie geeft. Paranoten vechten vermoeidheid en walnoten kan helpen zowel energie en verlichting van stemmingswisselingen. Andere grote moer keuzes voor eiwit en een schok van energie bevatten cashewnoten, pistachenoten en amandelen. Probeer noten voor een mid-dag pick-me-up snack.