Bragg Apple Cider Vinegar Nutrition Facts

Bragg Apple Cider Vinegar Nutrition Facts

Apple cider azijn is gebruikt als een geneesmiddel voor duizenden jaren. Er is bewijs dat Hippocrates, die gezien wordt als de vader van de geneeskunde, ook gebruikt en aanbevolen als een geneeskundige hulp.

Bragg Company

Paul C. Bragg richtte de Bragg bedrijf bijna 100 jaar geleden. Hij trainde gouden medaille Olympiërs zoals Murray Rose en Betty Cuthbert van Australië. Hij beweerde geleerd te hebben veel van de wereld van de gezondheid van deskundigen over biologische voeding. De Bragg bedrijf slogan is: "Je bent wat je eet, drinkt, ademen, denken, zeggen en doen."

Appels en Organic Apple Cider Vinegar

Bragg Organic Apple Cider Vinegar is biologisch gecertificeerd en is Kosher. Het bevat spinnenweb-achtige deeltjes, die de voedingsstoffen die de gezondheid waarden van de appels behouden bevatten, volgens de alternatieve geneesmiddel website bellaonline.com.

Omdat Bragg Organic Apple Cider Vinegar is gemaakt van biologisch geteelde appels dat ongepasteuriseerde en onverwarmd zijn, het heeft nog steeds alle nutritionele voordelen van de appels, volgens Bragg. Ook bevat het een donkere bruin-oranje kleur van verse appelsap.

Nutrition Facts

Een portie van Bragg appelazijn is 1Tablespoon, die geen vet, natrium, koolhydraten of eiwitten en bevat. Er zijn 11 milligram kalium in elke portie. Kalium is noodzakelijk voor een normale zenuwfunctie evenals het houden elektrolyten evenwicht.

Voordelen

Organisch verwerkt appel cider azijn is een alternatief voor het eten van appels. Jean Carpenter, auteur, columnist en medische correspondent voor CNN, bevestigt dat appels hebben grote voordelen voor de gezondheid. In haar boek, "Food Uw Miracle Medicine," verklaart ze dat "appels verminderen cholesterol, bevatten anti-kankermiddelen, zijn anti-inflammatoire, licht antibacterieel, rijk aan vezels, is een eetlustremmer en verlichten constipatie."

De Bragg bedrijf echoot haar bevindingen op haar website, met vermelding van biologische appel cider azijn heeft veel voordelen voor de gezondheid. Het bedrijf beweert dat de azijn, rijk aan enzymen en kalium, zal helpen om een ​​gezond immuunsysteem te bouwen, gewicht, hulp regelen bij de spijsvertering en ondersteunt een gezonde pH-balans. Het bedrijf stelt dat het goed is voor rustgevende keelpijn en het verwijderen van gifstoffen uit het lichaam.

Homemade Energy Drink

Ingrediënten:

1 tot 2 theelepels Bragg's Organic Raw Apple Cider Vinegar
1 theelepels honing
8 gram gedestilleerd of gefilterd water

Dit drankje geserveerd kan worden warm of koud. Voeg de azijn en honing aan het water, en meng het goed.

Om het warm, kook het water, en giet het in een koffiemok over de cider azijn en honing.