Bowel Cancer Symptomen

Darmkanker, die beschouwd moet worden als darmkanker, is uiteindelijk een kanker van de dikke darm. Meestal is deze vorm van kanker ontstaat in de bekleding van de binnenwand van de colon. In zijn eerdere stadia, kan kanker die de darmen moeilijk op te sporen zijn, omdat het toont weinig of geen symptomen. Echter, er zijn een aantal indicatoren die u kunt kijken voor.

Verandering in de stoelgang

Een van de meest voorkomende symptomen van kanker van de darmen, of darmkanker, is een verandering in stoelgang. Dit kan zich manifesteren als perioden van obstipatie of diarree. Het kan ook invloed hebben op de werkelijke consistentie van de ontlasting, die te zien zijn tamelijk dun of klein, in tegenstelling tot de "normale" grootte van uw beweging.

Bloed

Bij mensen die lijden aan kanker van de darmen, kunnen zij ook merken bloed in de ontlasting, die hetzij worden beschouwd als feitelijke bloed of een bijna teerachtige uiterlijk aan de kruk zelf of rectaal bloeden.

Pain & Ongemak

Helaas kan dit symptoom zich te presenteren in een paar verschillende manieren, en milde tot ernstige in de intensiteit ervan kan zijn. Het kan gewoon wat buikklachten, zoals men zou ervaren in tijden van winderigheid, of feitelijke kramp van de buikstreek. Het kan ook oplaaien, om zo te zeggen, zoals pijn of kramp, terwijl het hebben van een stoelgang.

Weight Loss

Hoewel dit overeen met het vormen van kanker zijn, onverklaarbaar gewichtsverlies is een symptoom van darmkanker. Dit komt door de kanker zelf als ongeremde groei algemeen meer calorie├źn verbranden dan "normale" cellen.

Vermoeidheid

Vermoeidheid is een vrij voorkomende symptoom bij vrijwel alle vormen van kanker en is in overeenstemming met darmkanker ook. Omdat de kankercellen wezen voeding op een verhoogd tempo dan gezonde cellen, kan het lichaam vervallen, wat resulteert in vermoeidheid.

Volheid

Veel mensen die lijden aan darmkanker hebben ook nota genomen van een zeker gevoel van volheid. Een persoon met deze vorm van kanker is een gevoel alsof ze nog steeds om naar de badkamer, zelfs nadat ze zojuist gingen, maar ze zal niet produceren geen ontlasting wanneer ze het opnieuw proberen.