Bouw van de spier Supplementen voor Vrouwen

Terwijl ze zijn geen vervanging voor een strikte naleving van een voedings-en trainingsprogramma, veel bodybuilders en andere sporters gebruiken supplementen om fitness doelen te bereiken. De toepassing van spieropbouwende supplementen zijn niet zo verschillend voor vrouwen dan voor mannen, maar vrouwen hebben een aantal verschillende voedingsbehoeften en hebben vaak verschillende doelen of uitdagingen in bodybuilding.

Multivitaminen

Het nemen van een dagelijkse multivitamine waarborgen dat uw lichaam heeft de basis vitaminen en mineralen die het nodig heeft. Vrouwen multivitaminen kenmerkend hogere niveaus van voedingsstoffen zoals ijzer, vitamine D en calcium.

Eiwit

Het verhogen van de eiwitinname is een kernonderdeel van elk spieropbouwende plan. De meest voorkomende vormen van eiwit supplementen zijn wei, soja en eiwit-eiwit. Sommige vrouwen de voorkeur sojaproteïne supplementen omdat soja is aangetoond dat extra gezondheidsvoordelen.

Aminozuren

Sommige bodybuilders vullen hun dieet met vertakte keten aminozuren - leucine, isoleucine en valine - die worden gebruikt voor spier productie. Creatine is een populaire spieropbouwende supplement dat de aminozuren L-methionine, L-arginine en L-glycine bevat.

Vetverbranding

Vrouwen hebben de neiging om meer vet op te slaan in gebieden zoals de dijen en billen, en misschien meer geneigd zijn om supplementen die de vetverbranding en de stofwisseling te verhogen gebruiken. Gemeenschappelijke ingrediënten in vetverbrandende supplementen zijn synephrine, een ingrediënt dat het verboden stimulerend middel ephedra in sommige supplementen vervangt; gugglesterones, dat de stofwisseling versnelt door je op de schildklier; yohimbe, die de bloedstroom en beweging van vetmoleculen stimuleert; hoodia, een eetlustremmer; en groene thee.

Voorzorgsmaatregelen

Experts raden een arts en / of een voedingsdeskundige voordat het starten van een nieuwe oefening of voedingsprogramma te raadplegen. Veel over-the-counter supplementen kunnen negatieve interacties met andere medicijnen hebben, dus is het belangrijk om waarschuwingen op etiketten te lezen, te begrijpen alle ingrediënten in een supplement en in overleg met een professionele voordat het nemen van supplementen.