Bosu Övningar för nedre ryggskada

Du kan uppleva smärta i nedre delen av ryggen. Du kan ha haft en stam, en skada, sjukdom, även enkla stress. Du kanske har sett en läkare som diagnostiserats ditt problem. Om du har tur, kommer din rygg problem svarar att utöva, som kan hjälpa din rygg återgång till normal funktion. Bosu övningar kan hjälpa.

Smärta och skada

Ryggen är en komplex struktur av ryggrad, brosk, nerver, muskler och andra vävnader, men det är den nedre delen av ryggen eller ländryggen, i synnerhet dess muskulatur, stöder att vikten av hela övre delen av ryggen och kroppen. Följaktligen är det där ryggont är mest frekvent filt och är benägna att skada.

Varför Motion?

Ett av de mest effektiva sätten för att från smärta i nedre ryggen och / eller skada är att stärka din rygg och magmuskler. Gentle övningar som håller musklerna i rörelse och stretching hjälp påskynda återhämtningen. Varje lindriga besvär kände när börjar dessa övningar bör försvinna när dina muskler stärkas. Men om din smärta är svår och varar mer än 15 minuter under träning, avbryta träningen och kontakta din läkare.

Bosu Övningar

Bosu övningar är utformade för att hjälpa dig att placera din ryggrad och muskler på rätt sätt. De använder inriktnings kompetens, och har inbyggd rörelse. De betonar det som programmet kallar "neutral spinal hållning i ländryggen." Bosu övningar är utformade för att skapa, bygga upp och bidra till att upprätthålla neutral spinal hållning, eftersom det bidrar till att stärka din rygg och förebygga åter skada.

Program inkluderar: BOSU Integrated Balance Training; BOSU Pro Fitness; BOSU Sport Utbildning och BOSU Balance Trainer Complete Workout System. En viktig del av BOSU programmet är övervakad användning av en BOSU boll.

BOSU Ball

Flera typer av träningsbollar används med lägre-ryggskador. Träningsbollar, även kallade medicinbollar, är tunga, gjord av tjock gummi eller läder, och fylld med sand. De används för kraftutveckling. Det finns även stabilitetsbollar, eller schweiziska bollar. Dessa är gummi eller vinyl, uppblåsbara bollar av olika storlekar, användas för en mängd olika övningar.

Bosu bollar är en version av en schweizisk eller stabilitet boll som har halverats. En fast plattform sätts sedan. En fitness termen för detta, innan det var känd som en BOSU boll, var "vingla ombord." Bosu bollar hjälp med styrka, stabilitet och balans.

Med hjälp av en Bosu Ball?

Bosu bollar används med vanliga armhävningar och ländryggen styrkeövningar.

I en motion, "Superman Lower Back Motion," du ligger benägen och balanserad på den platta sidan av BOSU bollen. Sträck ut armarna framför dig, parallellt, med handflatorna mot varandra. Förläng benen bakom dig. Lyft sedan ditt huvud och din högra arm och, på samma gång, lyft vänster ben. Återgå till läget. Lyft sedan huvudet, vänster arm och höger ben. Upprepa, omväxlande höger och vänster hissar för åtta till 16 repetitioner.

Det är viktigt, speciellt i början, att göra Bosu ball övningar med en BOSU tränare, en sjukgymnast eller en spotter.