Borsyre & Gær Infektioner

Gær infektioner opstår, når en bakterie kendt som Candida overpopulates i kroppen. Candida er en naturligt forekommende bakterier i tarmen. I tilfælde, hvor immunsystemet er kompromitteret, vil bakterierne begynder at danne tråde og ind i blodbanen rejser i hele forskellige områder af kroppen.

Fakta

Borsyre er en kemisk med naturlige antiseptiske og anti-fungale egenskaber. Borsyre er ved at blive en almindeligt accepteret kur mod gær infektioner, fodsvamp, og med visse typer øreinfektioner.

Undersøgelser

En undersøgelse offentliggjort i American Journal of Obstetrik og Gynækologi evalueret effektiviteten af ​​en aktuel behandling med borsyre i forhold til oral behandling med anti-svampe medicin itraconazol (Sporanox) i 22 kvinder med tilbagevendende gær infektion. Ved afslutningen af ​​undersøgelsen blev borsyre fundet at være så effektiv som Sporanox.

I en anden undersøgelse offentliggjort i 2007-udgaven af ​​Diabetes Care, blev 112 diabetespatienter med re forekommende gær infektioner gives enten en enkelt 150 mg dosis af oral medicin fluconazol (Diflucan) eller borsyre stikpiller (600 milligram om dagen i 14 dage ). Det blev fastslået, at borsyre stikpiller resulterede i en højere helbrede sats (63,6%) sammenlignet med fluconazol (28,8%).

Fordele

Borsyre er naturligt og sikkert, når de anvendes vaginalt eller topisk. Da det ikke kommer ind i blodet, er det kun dræber bakterier tilgroning, ikke alle bakterier i kroppen. En sådan målrettet metode sikrer, at bakterierne ikke vil opbygge en immunitet til borax.

Farerne

Borsyre er skadeligt, når det tages oralt eller placeres på åbne sår. Det kan ikke tages af børn eller gravide kvinder, som i nogle tilfælde toksicitet har medført. Hvis for stort et beløb er taget, kan medføre kvalme, opkastning, diarré og nyreskader. Det er vigtigt kun at bruge den anbefalede mængde.

Foreslåede Anvendelse

Stikpiller accepteres som en sikker anvendelse. Suppositorierne bør indsættes med rene hænder i skedeåbningen. Når den er indsat, fladtliggende i mindst 5 minutter for at lade stikpille til at smelte og absorbere ind i det inficerede område.