Borderline Diabetische Symptomen

Borderline diabetes is nu technisch aangeduid als pre-diabetes. Op dit moment bent u niet geacht daadwerkelijk diabetes; u bent op de rand of borderline. De meeste mensen met deze aandoening niet weten dat ze het hebben. Borderline diabetes wordt gedetecteerd door middel van een bloedtest. Het bloedonderzoek blijkt dat uw bloedsuikerspiegel hoger is dan wat wordt beschouwd als normaal te zijn, maar niet hoog genoeg om te worden beschouwd als diabetes. Het is heel goed mogelijk dat u type 2 diabetes kunnen hebben wanneer u problemen ondervindt met diabetes symptomen. Het is van zeer groot belang dat u uw arts als u met symptomen die onder meer omdat het buitengewoon dorst, urineren vaker dan normaal, het eten van meer dan wat normaal is, en het ervaren van ongebruikelijke gewichtsverlies, overmatige vermoeidheid en trage genezing.

Dorst en Plassen

Overmatige dorst wordt veroorzaakt door te veel suiker in het bloed die niet wordt verwerkt. Uw nieren hebben moeite om je lichaam van de suiker af via uw urine. Constant plassen kan leiden tot uitdroging. Het is de uitdroging die ervoor zorgt dat je extreem dorstig zijn.

Honger

Extreme of overmatig hongergevoel gerelateerd aan diabetes wordt veroorzaakt door het onvermogen van je lichaam om suiker of glucose absorberen in je cellen. Uw alvleesklier scheidt insuline te helpen afbreken glucose, zodat je lichaam het kan gebruiken voor energie. Als uw bloedsuikerspiegel te hoog zijn, zal je lichaam ook de output van insuline. Het is de toename van insuline die buitengewone honger veroorzaken.

Weight Loss

Met diabetes, uw lichaam niet in staat om de calorie├źn die je krijgt van het eten van voedsel te gebruiken. Het eindresultaat is dat je gewicht te verliezen, ongeacht de hoeveelheid voedsel dat je eet. Een andere factor die kan resulteren in gewichtsverlies is uitdroging. Uitdroging zal een verlies van spiermassa veroorzaken.

Vermoeidheid

Gevoel vermoeid of constant vermoeid is te wijten aan uw lichaam niet in staat om de bloedsuikerspiegel te gebruiken voor uw bron van energie. Je lichaam is aangewezen op vetopslag als energiebron. Het gebruik van vet voor energie is moeilijker op je lichaam en neemt meer uit je, waardoor je het gevoel bijzonder moe.

Slow Healing

Diabetes heeft een nadelig effect op de witte bloedcellen. Uw witte bloedcellen zijn verantwoordelijk voor het afweren van infecties. Als u geen infecties kunnen bestrijden, zal je immuunsysteem verzwakt geworden. Een verzwakte systeem veroorzaakt zweren veel langzamer genezen.