Borden en symptomen van UTI in Vrouwen

Borden en symptomen van UTI in Vrouwen

Infecties van de urinewegen (UTI) kan zijn gemeenschappelijke gebeurtenissen bij sommige vrouwen. Volgens de Universiteit van Maryland Medical Center de bacteriƫn die de infectie veroorzaakt is tien keer vaker voor bij vrouwen dan bij mannen. Een UTI kan symptomen die andere voorwaarden kunnen nabootsen en dit kan een vertraging op zoek naar in de medische behandeling veroorzaken. Daarom veel aandacht voor tekenen of symptomen in het begin kan je redden van een meer ernstige medische aandoening.

Koude rillingen en koorts

In ernstige gevallen van UTI rillingen en koorts optreden. Sommige mensen ten onrechte denken dat ze een geval van de griep of een verkoudheid en zichzelf proberen te helpen met over-the-counter medicatie. Hierdoor kan de UTI verslechteren en in sommige gevallen kan leiden tot een infectie in de blaas en ziekenhuisopname nodig zijn om de toestand volledig behandelen.

Stinkende urine

Sterk of stinkende urine is een belangrijk symptoom van een urineweginfectie. Vele malen, dit is waargenomen voor andere tekenen of symptomen. De geur zal de sterkste in de ochtend de eerste urine zijn. Het zal meestal minder stinkende tijdens de dag, maar kan nog steeds merkbaar voor sommigen. Sommige mensen hebben de neiging om het af of geloof niet dat de geur afkomstig is van hen. Echter, samen met een vieze geur van de urine zal ook donker van kleur verschijnen en kan zelfs troebel zijn.

Gevoel van urgentie

Een gevoel van urgentie of een behoefte om vaak naar de badkamer is ook een belangrijk teken dat u een urineweginfectie kan hebben. Vaak is de persoon kan gaan naar de badkamer en dan in staat zijn om slechts een kleine hoeveelheid urine te verdrijven. De persoon kan een pijn en druk in de blaas te voelen en als dit verergert de situatie kan escaleren tot incontinentie.

Urineren op Self

Per ongeluk plassen op zichzelf is ook een waarschuwing dat u een urineweginfectie kan hebben. Dit kan worden veroorzaakt door de verzwakking van de spieren en ontsteking van de infectie. Veel mensen voelen een verlies van controle over hun blaas. Sommigen geloven dat dit te wijten aan de toegenomen urgentie ze ervaren. De enige manier om dit symptoom genezen is medische behandeling en start antibiotica.

Pijn bij het vrijen

De website voor Huisarts meldt dat veel vrouwen die last hebben van UTI's zal ook pijn tijdens het vrijen. De pijn wordt veroorzaakt door traumatische seksuele daad zelf. Penis van de man zal wrijven tegen plasbuis van de vrouw waardoor verhoogde irritatie aan een reeds pijnlijke plek van het lichaam van de vrouw. De pijn kan zo ernstig dat sommige vrouwen onrechte denken dat ze een seksueel overdraagbare ziekte.