Borden en symptomen van stress in Tieners

Borden en symptomen van stress in Tieners

Het American Institute of Stress meldt dat stress veroorzaakt het hart sneller en de bloeddruk te verslaan stijgen. Stress verhoogt ook de bloedsuikerspiegel om meer energie te produceren. Gedurende langere periodes, stress begint te dragen op het lichaam en de psyche. Tieners ervaren stress-symptomen voor een verscheidenheid van redenen, waaronder isolatie op school, lichaam verandert, peer pressure, het veranderen van scholen, familie of vriend dood, scheiding van ouders of een duw van de ouders om uit te blinken bij sportevenementen of academische evenementen.

Depressie

Volgens de stress, angst en depressie Resource Center, ongeveer 5 procent van de kinderen en tieners ervaren depressie. Depressie is gekoppeld aan lagere niveaus van serotonine, genetische aandoeningen en chemische onbalans in de hersenen. Langdurige of plotseling, onverwacht hoge mate van stress kan een depressie veroorzaken bij tieners. Indien onbehandeld, kan adolescent depressie leiden tot meer ernstige depressie als een volwassene. Depressieve tieners zouden vertonen langdurig verdriet, praten over hopeloosheid, schrijf trieste gedichten of foto's die verdriet of wanhoop weerspiegelen trekken. De eerste stap in de richting van de behandeling van depressie bij tieners is om de verandering te herkennen, praten met de tiener en zoek professionele hulp. Volwassenen die solide voorbeelden van hoe om te gaan met stress helpt tieners positief beheer van hun stress te presenteren.

Isolatie

Tieners die moeite omgaan met stress hebben zelf zou isoleren. Dit kan gebeuren als gevolg van een pestkop op school, thuis of in de gemeenschap. Een tiener zou enorme schaamte over-stress-gerelateerde problemen, zoals het maken van top kwaliteiten, gebrek aan geld in het gezin, seksueel of psychisch misbruik of omgaan met een jam-packed schema voelen. In de geest van de tiener, de beste manier om te gaan met stress en de emoties zou kunnen zijn om te voorkomen dat het bespreken van de ervaring of om zichzelf te houden.

Verandering in de eetlust

Tieners die ervaring verhoogde of langdurige stress zou winnen of significante hoeveelheden gewicht te verliezen. Young Women's Health meldt dat miljoenen jonge vrouwen omgaan met eetstoornissen. Symptomen van stress-gerelateerde ziektes zoals anorexia nervosa en boulimia zijn lage bloeddruk, een trage hartslag, nervositeit, een laag zelfbeeld, lage lichaamstemperatuur en uitdroging. Verwant aan een obsessieve compulsieve stoornis (OCS), overdreven gewichtsverlies of gewichtstoename kunnen veroorzaken een tiener om te voelen 'in control' van haar leven. Zodra je je bewust van het eten of eetlust symptomen, zoek professionele hulp.

Nerveus Habits

Nagelbijten, het uittrekken van haar, constante gefluit, voet te tikken en te knabbelen van de lippen zijn een paar nerveuze gewoonten tieners vertonen bij stress. Vaak een tiener zich niet bewust van wat hij doet. Gewoonten zoals deze binnenkort van start na een bijzonder stressvolle gebeurtenis, zoals het verlies van een vriend of familielid, een slechte evaluatie zomer baan, bij gebreke van een rijbewijs examen of verhuizen naar een nieuwe stad en de school. Sommige nerveuze gewoonten verdwijnen van nature in de tijd; anderen niet. Word je bewust van wanneer je tiener toont een nerveuze gewoonte om te bepalen wat triggers de nervositeit. Praat openlijk met je tiener en zoek professionele hulp aan nerveuze gewoonten te verlichten.

Slaapproblemen

Tieners ervaren zowel psychische en lichamelijke reacties op stress. Indien onbehandeld, kan de reacties gewone hersenen reacties die het moeilijk maken voor tieners om een ​​goede nachtrust te krijgen te maken. Tekenen dat je tiener zou kunnen worden ervaren slapeloosheid of slapeloosheid onder extreme vermoeidheid, vooral vroeg in de ochtend, een verminderd vermogen om zich te concentreren, prikkelbaarheid, slechte cijfers op school, onhandigheid, die gevoelig zijn voor ongevallen of een toegenomen verlangen om dutje. Elke nacht het lichaam en de hersenen gaan door vier slaap stadia die het mogelijk maken het lichaam en de hersenen om een ​​gezond immuunsysteem te behouden, werken via overdag uitdagingen en het herstel van het gehele lichaam. Zonder goede slaap, hersenen en het lichaam van een tiener werken in een onevenwichtige toestand.