Borden en Symptomen van Sinus Infection in Kinderen

Borden en Symptomen van Sinus Infection in Kinderen

Sinus infectie, ook wel sinusitis, is een gemeenschappelijk kindertijd probleem dat veroorzaakt de bekleding van sinussen van een kind te worden ten minste gedeeltelijk gevuld met slijm en / of pus, waardoor de sinus geblokkeerd raakt en sinus voeringen rood, zacht en gezwollen . Sinus infecties bij kinderen een gevolg van een koude virus, maar de infectie wordt veroorzaakt door bacteriën in de sinussen als gevolg van de koude virus symptomen. Sinus infecties bij kinderen zijn niet besmettelijk, maar de koude virussen die de infectie veroorzaken kan zeer besmettelijk zijn.

Symptomen

Volgens Dr. Alan Greene, tekenen en symptomen van sinus infecties bij kinderen zijn vergelijkbaar met die van een langdurige koude die duurde van 10 tot 14 dagen. Sinus Infection symptomen bij kinderen kunnen zijn: helder of gekleurd slijm afscheiding, een hoest die aanhoudt gedurende de dag, maar verergert tijdens dutje tijd en 's nachts, een zere keel als gevolg van post-nasal drip van de infectie, slechte adem en of koorts. Dr Greene verklaart ook dat ongeveer de helft van alle kinderen die lijden aan een sinus-infectie zal ook een oorontsteking.

Thuisbehandeling

U kunt uw kind comfortabeler te maken terwijl je geniet van een sinus-infectie door het creëren van een stoomcabine in uw badkamer. Draai het warme water op in uw douche, sluit de deur en zitten in de badkamer met je kind en laat haar naar adem de stoom dampen gedurende tenminste 15 minuten om congestie los. Het verhogen van de luchtvochtigheid in uw huis zal ook helpen sinus infectie symptomen van uw kind. Plaats een verdamper of een luchtbevochtiger in de kamer van uw kind om de luchtvochtigheid te verhogen en te behouden vocht in de sinussen van uw kind, terwijl ze slapen. Voeg een paar druppels essentiële oliën zoals eucalyptus, rozemarijn of pepermunt aan de verdamper water naar rustgevende dampen te creëren.

Professional Treatment

Sinus infecties bij kinderen kan een week of een paar maanden duren, zo niet behandeld. Uw kinderarts waarschijnlijk een rondje antibiotica voorschrijven om de bacteriële infectie veroorzaakt de sinus infecties. Uw kind kan ook worden voorgeschreven neusdruppels te dunne slijm en het genezingsproces versnellen. Decongestiva kunnen ook worden aanbevolen, maar niet de genezing te bevorderen. Volgens Greene, antihistaminica zijn geen effectieve behandeling voor sinus infecties bij kinderen omdat ze slijm dikker en kan vertragen genezing.

Preventie / Solution

Het voorkomen van infecties van de sinussen is mogelijk door het onderwijs van uw kind om zijn handen regelmatig te wassen. Omdat verkoudheidsvirussen vooruitgang in sinus infecties, voorkomen van een verkoudheid is de eerste strategie tegen het ontwikkelen van een sinus-infectie. Veranderende zwemmen gewoonten van uw kind kan ook voorkomen dat infecties van de sinussen. Oudere kinderen moeten houden hun neus of draag een knijper op de neus voordat springen, duiken en / of zwemmen onder water. Immunisaties kunnen spelen een belangrijke rol bij het voorkomen sinus infecties bij kinderen. Zorg ervoor dat uw kind heeft up-to-date vaccinaties.

Overwegingen

Af en kinderen zullen acute bacteriële sinusitis die zich ontwikkelt in minder dan 10 dagen en produceert gekleurde loopneus, hoge koorts, hoofdpijn en gezicht tederheid ontwikkelen. Chronische of recidiverende infecties van de sinussen zijn vaak niet zo ernstig als een algemene sinus-infectie, maar veroorzaken aanhoudende loopneus en hoesten bij kinderen.