Borden en symptomen van Ragweed Allergieën

Ambrosia pollen verspreidt zich door de lucht waardoor voorwaarden van allergische rhinitis, sinusitis, migraine en allergische astma gecategoriseerd als hooikoorts reacties. Tekenen en symptomen van ambrosia allergieën aanhouden gedurende het pollenseizoen, verzakt in koudere temperaturen.

Aardrijkskunde

Ambrosia groeit in landelijke gebieden in het noordoosten en de staten van het Midwesten, bloeiende en verspreiden van stuifmeel van warme, winderige dagen, met een hoge luchtvochtigheid toenemende groei.

Time Frame

Ambrosia allergieën worden beschouwd als seizoensgebonden allergieën, die zich tijdens de zomer en de herfst en duurt tot de grond vorst voorbij is, met symptomen van allergie begint binnen enkele minuten na inhalatie en verslechtering van de verhoogde blootstelling en hoge concentraties.

Effecten

Tekenen en symptomen van ambrosia allergieën behoren verstopte neus, jeukende en tranende ogen, loopneus, niezen, kriebelende keel, hoesten, piepende ademhaling en ademhalingsproblemen.

Identificatie

Personen met pollen en schimmels gevoeligheden zijn vatbaar en gevoelig voor het verwerven van ambrosia allergieën, die kan worden gediagnosticeerd door huidtesten, bloedtesten en overleg met een allergoloog.

Preventie / Oplossing

Elimineren van outdoor activiteiten, in het bijzonder in gebieden met dichte vegetatie op hoge pollenaantal dagen is effectief in het verminderen van de symptomen. Luchtfilters en reinigers kan de luchtkwaliteit binnenshuis te verbeteren, terwijl de orale antihistaminica, inhalers en allergie-injecties kunnen verlichten seizoensgebonden ambrosia symptomen.