Borden en symptomen van onthouding van alcohol

Alcohol ontwenningsverschijnselen kunnen variëren van mild tot ernstig. Afhankelijk van de mate van afhankelijkheid van de alcohol, kan een alcoholische symptomen die zo slecht de persoon voelt dat hij dicht bij de dood en kan ziekenhuisopname noodzakelijk zijn ervaren.

Wat is Alcoholisme?

Alcoholisme ontwenningsverschijnselen zijn de geleidelijke symptomen die zich voordoen in een persoon die is te veel drinken en plotseling stopt drinken. Alcoholverslaving is wanneer lichaam en geest van een persoon ontwikkelen van een afhankelijkheid van het overmatig gebruik van alcohol, na verloop van tijd. Het drinken van alcohol verandert de balans van bepaalde stoffen in de hersenen. Alcohol verhoogt daadwerkelijk de niveaus van de chemische dopamine in de hersenen. Wanneer een persoon drankjes, associeert hij dat goede gevoel dat dopamine creëert met de alcohol en wil terugkeren naar dat vroegere gelukkige toestand. Op lange termijn, zal overmatig drinken daadwerkelijk verhogen of zelfs afbreken van de niveaus van een aantal van deze chemische stoffen en vervolgens het lichaam hunkert de alcohol aan het goede gevoel te herstellen.

Hoeveel is teveel?

Hoeveel is te veel alcohol? Overmatig drinken is gedefinieerd in totaal drankjes per week, en de totale drankjes per dag. Een alcoholisch beschouwd, zou een man meer dan 15 dranken consumeren in één week. Om ook een alcoholist te worden beschouwd, zou een man moeten meer dan vijf alcoholische dranken te consumeren in een dag. Voor vrouwen, de definitie van het drinken van alcohol is iets lager. Een vrouw zou moeten acht dranken te consumeren per week te worden beschouwd als een alcoholist. Of dat of zij zou moeten drinken vier alcoholische drankjes per dag. Een persoon wordt ook beschouwd als een alcoholist te zijn wanneer hij drinkt te veel, dat zijn leven verstoort.

Time Frame

Het proces van terugtrekking uit alcohol kan enkele maanden duren voor te komen, en een alcoholist kan worden voelen de effecten voor de maanden na het stoppen met het drinken van alcohol. Het ontgiftingsproces, of het stoppen van het drinken en het verwijderen van alcohol uit het lichaam, duurt slechts 4-7 dagen. In bepaalde gevallen kan dit proces enkele weken duren.

Milde symptomen

Ontwenningsverschijnselen verschillend voor elke persoon, afhankelijk van de hoeveelheid en duur van het drinken. Milde symptomen van alcohol terugtrekking zijn de volgende: Een alcoholist kan angst, prikkelbaarheid en nervositeit te ervaren. De intrekking alcoholische kan snelle emotionele veranderingen hebben waar hij klikt op een persoon zonder reden. Hij kan ook erg wankel zijn en ook erg schrikachtig zijn. De persoon ervaart ontwenningsverschijnselen kan een hoofdpijn dat is een algemene pulserende hoofdpijn hebben.

Matige symptomen

Matige symptomen zijn wanneer de alcoholische wordt depressief. Ze kunnen algemene vermoeidheid ervaren, hebben slechte dromen en hebben ook problemen functioneert. Hij kan niet in staat zijn om helder te denken en hebben concentratieproblemen. Andere matige ontwenningsverschijnselen zoals zweten op de handen en het gezicht. Een persoon kan misselijkheid, braken en verlies van eetlust ervaren. De alcoholist kan moeite hebben met slapen, hebben een snelle hartslag en tremoren van de handen.

Ernstige symptomen

Ernstige symptomen van alcohol terugtrekking kan ziekenhuisopname noodzakelijk. De patiënt kan zijn dat bepaalde kalmeringsmiddelen of sedativa te helpen verlichten haar door de harde symptomen. Ernstige symptomen kunnen onder meer koorts, convulsies en black outs. Een persoon kan ook ervaren delirium tremens dat een staat van verwarring zijn.

Emergency teatment

Ontwenningsverschijnselen kunnen piek na 48 tot 72 uur, en ze kunnen duren voor een week of meer. Symptomen zoals slaapstoornissen, snelle veranderingen in stemming en vermoeidheid, maar kan duren 3-12 maanden. Medische hulp noodzakelijk kunnen worden wanneer de symptomen levensbedreigend worden. Wanneer een koorts, toevallen delirium of ernstige verwarring sets in, een alcoholist moet worden afgevoerd naar een meldkamer of een andere persoon moet 911 bellen voor dringende medische behandeling.