Borden en Symptomen van nonbacterial Prostatitis

Prostatitis is een stoornis in de prostaat die typisch wordt veroorzaakt door een bacteriële infectie. Er is echter ook de mogelijkheid van een nonbacterial vorm van deze aandoening ontstaan ​​bij sommige mannen. Dit wordt beschouwd ofwel asymptomatische inflammatoire prostatitis en chronische prostatitis. Met beide van deze omstandigheden kunnen bepaalde symptomen te geven aan het individu dat hij lijdt aan een afgifte in de prostaat.

Pijn

Het maakt niet uit wat voor soort prostatitis een mens lijdt, zal hij normaal ervaren pijn of ongemak. Deze pijn kan worden gevoeld, volgens de Mayo Clinic, tijdens het urineren en ejaculatie. Het kan ook worden gevoeld in de penis zelf als de lies en testikels. Pijn zal variëren van een milde pijn aan een schietpartij ongemak.

Naburige Pain

Er is ook het potentieel voor nonbacterial prostatitis over wat er zou best worden omschreven als het naburige pijn te brengen. Dit zou een pijn afkomstig van de anus en de onderrug, buik en perineum. De meeste van de tijd, zal deze pijn tot stand komen zonder uitlokking omstandigheden, wat betekent dat een man hoeft niet actief is om de pijn te voelen. Net als de standaard pijn in de penis, testikels en lies, zal deze pijn variëren van een milde pijn aan een schietpartij ongemak.

Urine Verstoring

Veel mannen met nonbacterial prostatitis zal een verstoring met hun plassen opmerken. Net als het symptoom van pijn, zal deze verstoring variëren van persoon tot persoon. Sommige mannen ondervinden verhoogde frequentie en zelfs urgentie om te urineren. Voor anderen, de verstoring manifesteert zich als moeilijk urine produceert.

Afwezigheid van symptomen

Soms is een nonbacterial prostatitis produceert geen tekenen of symptomen. Dit komt vaker volgens de Mayo Clinic, bij asymptomatische inflammatoire prostatitis. Met deze bijzondere vorm van de aandoening, zal een arts ongeluk tegengekomen de ontsteking tijdens het verrichten examen een geheel andere toestand.

Behandeling

Meestal wordt prostatitis worden behandeld met een antibioticum. Maar aangezien nonbacterial prostatitis niet daadwerkelijk veroorzaakt door een infectie, de behandelingsopties verschillen. Sommige mannen zullen worden behandeld met iets genaamd een alfa-blokker, wat zou ontspannen de spieren in dit gebied van het lichaam om een ​​aantal van de meer ongemakkelijke symptomen wegebben. Andere mensen zullen gewoon behoefte aan een nonprescription anti-inflammatoire, zoals ibuprofen of aspirine, om de ontsteking te verminderen en vermindert de pijn. Soms kan een patiënt een prostaat massage vereist, volgens de Mayo Clinic, die kunnen helpen om de symptomen te verlichten.