Borden en symptomen van Nocturnal Epilepsie

Borden en symptomen van Nocturnal Epilepsie

De hoop op een goede nachtrust is om wakker verfrist. Voor mensen met nachtelijke epilepsie --- een aandoening waarbij de patiënt ervaart aanvallen in zijn slaap --- slapende kan meer dan een nachtmerrie. Nachtelijke epilepsieaanvallen optreden terwijl de patiënt slaapt, maar de effecten hangen van de dag, waardoor algemene vermoeidheid en, in sommige gevallen, pijn. Medicatie en levensstijl bewustzijn kan de impact van nachtelijke epilepsie te verminderen.

Identificatie

Omdat de aanvallen optreden tijdens de slaap, kan nachtelijke epilepsie-patiënten onzeker zijn of ze zelfs toevallen. Bij het ontwaken in de ochtend, kun je aanvoelen dat er iets heeft plaatsgevonden, maar hebben geen herinnering van. Je mag uitgeput of pijnlijke maar niet zeker waarom zijn. Een arts kan testen te beheren om te bepalen of je met nachtelijke aanvallen. Een van deze tests is een EEG --- elektro --- welke activiteit van de hersenen meet. Op basis van de testresultaten, kan de arts bepalen of u een vorm van epilepsie of als er iets anders is de oorzaak van uw slaapstoornis problemen.

Soorten

Nachtelijke epilepsie zoals de beter bekende epilepsie, die aanvallen bij patiënten die wakker veroorzaakt. Nachtelijke episoden de neiging om toe te slaan net als de patiënt glijdt in slaap of vlak voordat ze ontwaakt. De aanvallen zijn vaak tonisch-clonische --- ook wel grand mal --- en duren meestal minder dan een minuut U kunt ongelijk en dramatische ademhaling en verstijving van de ledematen, gevolgd door schokkende bewegingen en diepe slaap te ervaren. Je mag je tong bijten. Zoals met overdag attaques weinig waarnemer kan doen; gewoon wachten tot het voorbij en de patiënt helpen zijn comfortabel na de inbeslagname eindigt. Aanvallen zich meestal vereisen geen medische interventie. In veel gevallen kan medicatie de frequentie episodes verminderen, zodat de juiste diagnose belangrijk.

Effecten

Volgens de Stichting Epilepsie, epilepsie in een of andere vorm treft 2,7 miljoen Amerikanen. Nachtelijke epilepsie aanvallen, terwijl storend is, zijn minder gevaarlijk dan overdag aanvallen ervaren door epileptici. Want het is een slaapstoornis, wordt de patiënt meestal liggend in bed en waarschijnlijk niet gewond bij een val. Hoe groter effect is de impact nachtelijke epilepsie heeft op de slaapcyclus. Een aanval onderbreekt de slaapcyclus, de terugkeer van de patiënt naar het begin. Afhankelijk van wanneer de inbeslagneming plaatsvindt, kan je jezelf erg moe van de dag na de epileptische aanvallen optreden, als uw lichaam reageert op het verlies van de slaap.

Preventie / Oplossing

Nachtelijke epilepsie kan worden behandeld met medicijnen. Studies tonen aan dat tot 80 procent van de patiënten met epilepsie te bereiken controle van de epilepsie met medicijnen. Uw arts zal een medicijn te kiezen op basis van uw testresultaten en informatie over uw slaappatroon en levensstijl. Arts-patiënt samenwerking, voldoende rust en een goede voeding kan verminderen of elimineren van de incidentie van nachtelijke epilepsie aanvallen.

Overwegingen

Andere aandoeningen kunnen een aantal van de symptomen van nachtelijke epilepsie na te bootsen. Er kunnen andere redenen zijn voor vermoeidheid bij het ontwaken en een algemeen gebrek aan energie. Slaapapneu stopt met ademen gedurende de nacht vanwege luchtwegobstructie, wat resulteert in een beslag-episodetype. Nachtelijke paniekaanvallen --- vooral bij kinderen --- en rusteloze benen syndroom --- bij mensen van alle leeftijden --- kan worden verward met nachtelijke epilepsie. Nogmaals, de diagnose is belangrijk, zodat de juiste behandeling kan worden toegediend en wonen overdag kan worden hersteld.