Borden en symptomen van Mexicaanse Ringworm

Swine ringworm is een schimmelinfectie die wordt veroorzaakt door een blootstelling aan de tinea parasiet. Wat er gebeurt is een individu zou in direct contact met een varken (evenals andere persoon of dier) geïnfecteerd met het micro-organisme komen. Het gaat over in de huid waar het voedt de opperhuid. Zodra de infectie plaatsvindt, zal een persoon begint duidelijke tekenen en symptomen van de ringworm ontwikkelen.

Huiduitslag

Voor de meeste mensen besmet met ringworm, zullen ze voor het eerst de ontwikkeling van de symptomen van een uitslag. Maar in tegenstelling tot de gewone uitslag, wordt het weergegeven als een rode, verhoogde cirkelvormige formatie op de huid. Binnen deze ring, zal de huid heel normaal en onaangetast lijken door de ontsteking, de kredietverlening aan de naam van ringworm. Een persoon kan lijden aan deze uitslag vrijwel overal op zijn lichaam, maar het is meestal gezien op het gezicht en buik van het lichaam.

Droge Flard

Voor andere mensen besmet met ringworm, zal deze ring niet zo zichtbaar. In deze situatie begint het individu cirkelvormige vlekken van droge, jeukende huid waar de rode ring die meestal gezien zo zwak dat deze niet detecteerbaar is met het blote oog kan ontplooien. Maar de parasiet is nog steeds aanwezig en leven van de huid.

Kale plekken

Wanneer de ringworm infecteert het gebied van de hoofdhuid, de respectieve start- klonters haren breken of vallen merkt. Het haar wordt verbroken, het dan beginnen tot een ring. De huid in het gebied van haarverlies is meestal schilferig en rood, en een enigszins jeukend gevoel hebben. Indien onbehandeld, kan deze cirkelvormige kale plekken beginnen te breiden, die meer en meer van de hoofdhuid en blijven prompt haaruitval.

Broos haar

Er is ook het potentieel dat een infectie van ringworm, namelijk wanneer die op de hoofdhuid, kan de werkelijke structuur van het haar te veranderen. Als dit zou gebeuren, zal het haar veel brozer dan normaal voelen en zal afbreken vrij gemakkelijk.

Pijn

Soms kan een infectie van ringworm veroorzaken de hoofdhuid tot zeer mals, meestal binnen de patches van haaruitval geworden. Deze gevoeligheid of gevoeligheid kan een zekere mate van pijn veroorzaken bij aanraking, waardoor het moeilijk is om te wassen of borstel het haar.