Borden en symptomen van maag virus bij baby's

Borden en symptomen van maag virus bij baby's

Volgens BabyCenter.com, maag virus - ook wel buikgriep - is de meest voorkomende boosdoener voor griepachtige symptomen. Baby's hebben doorgaans gevoelige spijsvertering, waardoor ze meer last hebben dan oudere kinderen of volwassenen. Baby's zijn op een nog groter risico op uitdroging vanwege hun kleine lichamen. Zuigelingen moeten extra vocht krijgen de hele dag door, zelfs als ze voortdurend braken. Als de symptomen ernstig zijn, neem uw kind naar de eerste hulp.

Koorts

Een teken van een maag virus bij baby's is een koorts. Een koorts is manier van het lichaam om het proberen te doden van het virus. Dit kan goed zolang zolang de koorts niet te hoog zijn. In veel gevallen kunt u laten een koorts op zijn beloop, maar je moet kijken naar je baby in de buurt. Als uw kind koorts heeft, maar is gelukkig spelen, dan is er geen zorgen te maken. Echter, als je baby wordt lusteloos en zal niet stoppen met huilen, doe je best om de koorts omlaag met over-the-counter medicatie voor baby's of een koel washandje mee te nemen.

Diarree

Diarree is een van de meest voorkomende symptomen geassocieerd met maag- virussen baby. Zuigelingen zullen lijden met losse, natte ontlasting gedurende de dag waarop hun lichaam van vloeistoffen uitput. Als uw kind is borstvoeding, zogen hem zo vaak mogelijk en geef hem gezuiverd water door middel van een spuit. Let op je kind dicht voor tekenen van uitdroging. Als u merkt dat de lippen van uw zoon zijn droog of indien hij in gezonken in de ogen, hij is uitgedroogd. Let op hem op de voet en indien niet beter wordt, bel dan uw arts meteen.

Braken

Braken is een teken van voedselvergiftiging en maag virussen. Braken is het lichaam de manier om te proberen om het virus eruit te krijgen. Als u merkt dat uw kind overgeven, kan ze de griep hebben. Krachtig braken kan stressvol zijn en ervoor zorgen dat uw kind onrustig en boos geworden. Als uw kind braken en lijden aan diarree, bij haar blijven de hele dag en geef haar een spuit met vloeistof om de 30 minuten. Als uw kind wordt te sloom is het essentieel dat je haar mee te nemen naar het ziekenhuis.