Borden en symptomen van legionella

Volgens de Mayo Clinic, veteranenziekte is een bacteriële infectie die zich voordoet als een chronische vorm van longontsteking. Het werd voor het eerst gediagnosticeerd in 1976 nadat de bacterie veroorzaakt een aantal mensen ziek worden bij een Amerikaanse Legioen conventie.

Vroege symptomen

De Mayo Clinic geeft de incubatietijd van de legionella bacterie is twee weken. Twee weken na de blootstelling, de eerste symptomen zijn hoofdpijn, hoge koorts van meer dan 102 graden F begeleid door de koude rillingen en vermoeidheid van de spieren.

Pijn op de borst

Pijn op de borst kan optreden die kunnen gepaard gaan met kortademigheid. De kortademigheid kan optreden zonder enige reden of onmiddellijk na lichte lichamelijke activiteit.

Misselijkheid

Misselijkheid kan beginnen om in te stellen als de conditie vordert. Er kan ook buikpijn en krampen met braken ook.

Coördinatie

Als de voorwaarde is toegestaan ​​om vooruitgang te boeken op een vergevorderd stadium, dan kan er een gebrek aan coördinatie die begint in te stellen zijn. De persoon kan het moeilijk vinden om zijn evenwicht vooral tijdens het lopen te behouden. Ze kunnen ook beginnen te langzaam bewegen en beginnen aan hun voeten slepen.

Digestieve symptomen

Digestieve symptomen kan beginnen voor te komen, zoals chronische diarree en bloed in de ontlasting.

Hoesten

Chronisch hoesten kunnen ontwikkelen die kunnen uiteindelijk leiden tot het ophoesten van bloed.