Borden en symptomen van kinderen met Eye Tracking Problemen

Borden en symptomen van kinderen met Eye Tracking Problemen

Eye tracking verwijst naar het proces waarbij een bewegend voorwerp de ogen volgen zonder draaien de weg. De ontwikkeling van vloeibare eye tracking optreedt tijdens de kindertijd en de invloed op vele aspecten van het leven. Hoewel het soms lastig zijn om een ​​eye tracking probleem correcte diagnose van een combinatie van bepaalde symptomen verbeterd erkenning van deze aandoening. Het is belangrijk om alle grote borden overwegen voor het opsporen van fouten in een kind.

Korte aandachtsspanne

Het is mogelijk dat sommige van de verdachte gevallen van Attention Deficit Disorder vandaag zijn het resultaat van eye tracking problemen. Kinderen met een verscheidenheid aan oogproblemen inbegrip van tracking- gebreken vertonen gedrag vergelijkbaar met die met ADD. Wanneer het oog niet kan scherpstellen of track activiteit goed, een kind niet in staat is om deel te nemen in het milieu en misschien lui of afgeleid verschijnen. Dit symptoom alleen is niet genoeg om een ​​eye-tracking probleem vast te stellen, maar de mogelijke aansluiting moet worden beschouwd.

Psychose

In de vroege jaren 2000, onderzoekers begon het onderzoek naar een verband tussen de eye-tracking-deficiëntie bij kinderen en de prevalentie van jonge beginnende psychotische stoornissen, waaronder jeugd schizofrenie en andere emotionele stoornissen. De American Psychiatric Association erkent deze link, en het National Institute of Mental Health is een klinische trial die eye-tracking-metingen opgenomen in een studie van glycine therapie naar de kindertijd psychose te behandelen gesponsord. Hoewel algemeen begrip van de relatie tussen eye tracking en gedrag niet volledig begrepen, onderzoekers erkennen de koppeling en de noodzaak voor verder onderzoek.

Leerstoornissen

De mogelijkheden om te lezen, spreken en begrijpen van gesproken taal zijn allemaal gecorreleerd met de vloeibaarheid van eye tracking. Kinderen die het moeilijk in deze actie bewijzen misschien last van een slechte eye tracking. Om een ​​kind met een eye-tracking probleem, misschien woorden op een pagina zijn aanzienlijk vertekend of wazig. De schijnbare herschikking van letters en regels tekst kan ook presenteren van eye tracking problemen. Dit leidt tot leesproblemen en algemene problemen met het normale leerproces. Alleen genomen, is het niet gepast om eye tracking veronderstellen is de oorzaak van een leerprobleem, maar als verder onderzoek leidt tot deze diagnose, kan een beter verloop van de therapie te volgen.