Borden en symptomen van Feeling Koude & Low Iron

Borden en symptomen van Feeling Koude & Low Iron

Laag ijzergehalte - anemia-- is een aandoening die de rode bloedcellen in het lichaam beïnvloedt. Rode bloedcellen te leveren zuurstof door het hele lichaam van de longen. Hemoglobine is een eiwit in rode bloedcellen; haar taak is om de zuurstof in het bloed. Het lichaam heeft ijzer om hemoglobine en zonder ontwikkelt bloedarmoede. Familie Doctor.org legt uit dat er vele vormen van bloedarmoede, maar een laag ijzergehalte is de meest voorkomende.

Bloedverlies

Verliest het lichaam ijzer als het verliest bloed. Als het lichaam voldoende ijzer opgeslagen te maken voor bloedverlies heeft, zal het ijzer-deficiëntie anemie ontwikkelen. De National Heart Lung and Blood Institute legt uit dat vrouwen die een zware menstruele cycli of vleesbomen laag ijzergehalte kan ontwikkelen. Bloedverlies van de bevalling veroorzaakt ook laag ijzergehalte. Bloeden intern is een andere risicofactor voor een ijzertekort. Sommige gevallen van inwendige bloeding: een bloeden maagzweer, urineweginfecties en regelmatig gebruik van niet-steroïdale anti-inflammatoire geneesmiddelen.

Slechte voeding

Leveren het lichaam van extra ijzer voor als het extra bedragen vereist. Na een goede voeding met een vermogen van groepen voedingsmiddelen kunnen voorkomen bloedarmoede voorwaarden. Medic8 legt uit dat vetarme diëten, hoge suiker en vezels diëten kunnen allemaal leiden tot een laag ijzergehalte in het bloed. Vegetariërs ontwikkelen vaak symptomen van een laag-ijzer, omdat ze niet genoeg eet-ijzer verrijkte voedingsmiddelen. Voedingsmiddelen die ijzer bevatten zijn: eieren, vis, vlees en gevogelte. Familie Doctor.org legt uit dat het lichaam absorbeert de meeste ijzer in vlees.

Koude ledematen en vermoeidheid

Koude handen en voeten kunnen een teken van lage ijzer. De National Heart Lung and Blood Institute legt uit dat koude ledematen en vermoeidheid optreden omdat het lichaam niet over de rode bloedcellen, die zuurstof transporteren door het hele lichaam. Rode bloedcellen te maken minder hemoglobine wanneer het lichaam ontbreekt ijzer. Memorial Hermann Baptist Hospital legt uit dat dit wordt een probleem wanneer de rode bloedcellen te reizen, omdat ze niet genoeg stroom door het hele lichaam, die een slechte circulatie kan leiden tot te krijgen.

Malaise

De Universiteit van Maryland Medical Center legt uit dat malaise is een symptoom van een laag ijzergehalte. Malaise is een algemeen gevoel van ongemak of ziekte. Malaise kan leiden tot depressie, omdat de gebruikelijke activiteiten worden steeds moeilijk te bereiken en de vermoeidheid die ermee verbonden zijn kan overweldigend zijn. Depressie gerelateerd aan malaise kunnen ernstig worden. Andere symptomen van malaise onder meer koude rillingen, hoofdpijn koorts en misselijkheid. Malaise kan maken het vaak moeilijk om zich te concentreren en zich te concentreren.