Borden en symptomen van een verrekte spier in de arm

Borden en symptomen van een verrekte spier in de arm

Iedereen die betrokken is bij inspannende werk of oefening kan een verhaal met een verrekte spier in de arm te vertellen. Meestal zal het gaan als een scherpe kramp, maar het kan ook langzaam vooruitgang, totdat je de volgende ochtend niet in staat om de arm te bewegen ontwaken. Als je denkt dat je een verrekte spier in je arm, het kennen van de borden, wat hun ligging, de risico's, en de snelheid van progressie zal helpen verlichten van het probleem.

Symptomen

De voorkomende symptomen voelde toen je een spier te trekken in de arm kunnen zijn pijn, gevoeligheid en zwelling van de spier. Het onvermogen om de arm of spier verplaatsbaar vanwege pijn en zwelling is een teken van een getrokken spier. Een ander teken is de stijfheid of een uiterst strak gevoel in het getroffen gebied. Plotselinge kramp kan ook optreden. Een gevoel van verlamming - waarin je kunt niet bewegen van de arm, of ervaren een tintelend of doof gevoel - is nog een ander teken.

Oorzaken

Tekenen of symptomen van een verrekte spier vaak het gevolg van twee soorten letsel aan de arm. De eerste is een plotselinge blessure, zoals verstuikingen of plotse impact. De tweede oorzaak is het overmatig gebruik of overkreditering van de spier; gewoonlijk plaatsvindt van snelle heffing die buiten je vermogen, te snel of continu gedurende langere tijd.

Type

De symptomen kunnen variƫren afhankelijk van de spier getrokken. Deltaspieren bevinden zich rond de schouder, en kan tekenen van pijn laten zien wanneer u probeert om de bovenarm te bewegen. De biceps zijn de spieren net onder de deltoids, en meestal tekenen van pijn als je de arm recht uit te breiden. De triceps spieren tegenover de biceps aan de onderzijde van de arm. Deze spieren kunnen tekenen van een pull te tonen wanneer u de arm te buigen bij de elleboog. De brachioradialis spieren maken spiergroep in de onderarm. Vaak zijn deze spieren symptomen vertonen wanneer u probeert om iets op te tillen, het buigen van de pols, of ervaring letsel aan de elleboog of pols.

Tijdschema

De pijn van een verrekte spier kan bijna onmiddellijk. Afhankelijk van hoe strak de spier wanneer gewond, kunt u beginnen met een doffe, kloppende pijn die opbouwt gedurende 24 uur, of een scherpe pijn die plotseling kan optreden voelen. Terwijl de kloppende pijn gemakkelijker eerst behandelen is ook de reden dat de spieren immobiel voor lange tijd. De scherpe pijn worden vaak veroorzaakt door krampen en kan gemakkelijker te hanteren door de boodschap of het werken de spieren langzaam zijn. Krampen duren vaak enkele uren te elimineren.

Risico's

Het negeren van de borden met een verrekte spier kan slopende effecten veroorzaken. Voortgezet gebruik van een verrekte spier kan blijvende schade en gedeeltelijke leiden tot verlies van mobiliteit te voltooien. Verlies van de deltaspier kan onvermogen om de arm te heffen veroorzaken. Verlies van een biceps of triceps kunt u niet in staat om voorwerpen te maken. Verlies van de brachioradialis kan resulteren in het verlies van gebruik van de pols.