Borden en symptomen van een urineweginfectie bij de patiënt een Alzheimer

Borden en symptomen van een urineweginfectie bij de patiënt een Alzheimer

Personen met de ziekte van Alzheimer hebben moeite met communiceren problemen met hun verzorgers vanwege het progressief verlies van hun geestelijk functioneren. Urineweginfecties komen vaak voor bij mensen met de ziekte van Alzheimer, omdat velen geen goede controle over hun blaas, dragen incontinent producten of weet een goede hygiëne niet de praktijk na te gaan naar de badkamer. Het is belangrijk dat zorgverleners herkennen tekenen en symptomen van een urineweginfectie, omdat vaak de persoon met de ziekte van Alzheimer je niet kunt vertellen dat ze een probleem heeft. Deze infecties kunnen ernstige gevolgen hebben voor de gezondheid van de persoon met de ziekte van Alzheimer.

Verwarring of Aggression

Een van de eerste indicatoren die een urineweginfectie ontwikkelt in een persoon met de ziekte van Alzheimer wordt verhoogd verwarring of agressie. De persoon kan een verhoging van schreeuwen of te schreeuwen zonder duidelijke reden te geven. Hij kan gewelddadig worden of blijven over en weer dezelfde vragen. Hij kan huilen zonder reden of niet kunnen slapen.

Urine Wijzigingen

Als een persoon heeft een urineweginfectie, kan haar urine kijken melkachtig of troebel. Er kan bloed in de urine, zodat het een roodachtige tint hebben. De urine zal vaak stinken. Het kan ruiken als ontlasting.

Lichamelijke symptomen

De persoon met een urineweginfectie heeft meestal het gevoel van het hebben van om vaak te plassen, maar als hij dat doet, is heel weinig urine vervalt. Hij kan de pijn of een branderig gevoel bij het plassen, maar hij kan niet in staat zijn om je dit te vertellen. U kunt een beroep moeten doen op het uiterlijk van het gezicht grimassen als hij probeert om te plassen. Hij kan zijn tegenhouden alsof het pijn. De persoon met de ziekte van Alzheimer kan een koorts lopen, al te moe, of hij kan misselijkheid of braken.