Borden en symptomen van een Sugar Overdose

Borden en symptomen van een Sugar Overdose

Suiker is een van de meest voorkomende voedsel items gevonden in onze koelkasten en pantry planken. Het komt in veel verschillende vormen, gaande van de complexe koolhydraten van volkoren granen om de eenvoudige koolhydraten gevonden als witte tafelsuiker en in sterk bewerkte voedingsmiddelen. Uw lichaam heeft kleine hoeveelheden suiker dagelijks om normaal te functioneren, maar te veel in een keer kunt u ervoor zorgen dat de bijwerkingen geassocieerd met een overdosis suiker te ervaren.

Sugar High

Wanneer u een hoge suiker uit een suiker overdosis ervaart, zal je het gevoel alsof je "zoemde" of amped. Uw handen kunnen schudden en je lichaam kan tremoren ervaren. Stilzitten tijdens een suiker hoog kan blijken te zijn heel moeilijk te zijn.

Sugar Crash

Wanneer er te veel suiker in het bloed, zal uw alvleesklier insuline, dat circuleert door je lichaam en vertelt de cellen om suiker uit het bloed te verwijderen los. Uw alvleesklier gaat in overdrive om deze onbalans op te lossen. Op het einde ga je van high-bloedsuiker te lage bloedsuikerspiegel snel de alvleesklier houdt het signaleren van de insuline te maken van de suiker ver voorbij het evenwichtspunt. Dit leidt tot vermoeidheid, zwakte, prikkelbaarheid en honger als je de lage bloedsuikerspiegel toestand te komen. Ironisch als je honger onbedwingbare trek is het meestal voor iets zoets.

Opslagruimte

Nadat de cellen nemen de suiker uit de cellen, die ze nodig hebben om iets te doen met het. Normaal kleine hoeveelheden suiker wordt gebruikt voor brandstof, maar als er een overmatige hoeveelheid het wordt opgeslagen in vetcellen voor later gebruik. Dus herhaalde suiker overdosis leiden tot extra vet opslag.

Werking van het immuunsysteem

Overmatige suiker in het lichaam op enig moment verlaagt de werking van het immuunsysteem. Uw witte bloedcellen hebben geen bacteriƫn te bestrijden zo effectief als eenvoudige suikers worden in grote hoeveelheden geconsumeerd. Het meest opmerkelijke 30 minuten tot 5 uur na consumptie. Als je binging op snoep terwijl benadrukt, zal dit uw kans om ziek te verhogen. De combinatie van stress en eenvoudige suiker zal je immuunsysteem functioneren drastisch omlaag te brengen. De uitzondering hierop is wanneer de suiker wordt geleverd in de vorm van complexe koolhydraten of zetmeel. Deze vormen hebben dit effect op het immuunsysteem.

Aanbevolen hoeveelheid

Je moet verbruiken ongeveer 40 gram suiker per dag voor het normaal functioneren. Dit moet worden verspreid over de dag. De aanbevolen formulieren zijn complexe koolhydraten zoals groenten, fruit, magere melk, volle granen en peulvruchten. Complexe koolhydraten langer duren om af te breken en kunt u langer een vol gevoel. De eenvoudige suikers in snoep en frisdrank moet worden vermeden, omdat deze gewoonlijk enige voedingswaarde hebben.