Borden en symptomen van een Peer Allergie bij kinderen

Allergieën voor groenten en fruit zijn vaak voor bij kinderen. Meerdere tekenen en symptomen van een peer-allergie bij kinderen heet "orale allergie syndroom '(OAS). De Allergie en Astma Netwerk stelt dat OAS is specifiek voor pollen produceren groenten en fruit en manifesteert zich in de mond, lippen, neus en ogen gebieden. Andere tekenen en symptomen van een peer allergie bij kinderen konden levensbedreigende gevolgen hebben indien onbehandeld.

Hives

Een van de tekenen en symptomen van een peer-allergie bij kinderen omvat het ontwikkelen van bijenkorven rond de mond of andere gebieden van het lichaam die aanraking peren.

Jeuk

The Children's Hospital van Philadelphia stelt dat jeuk rond de mond en de lippen zijn tekenen van voedselallergie bij kinderen, met inbegrip van allergieën voor peren.

Zwelling

In ernstige gevallen, ervaren kinderen zwelling rond de mond en de lippen en in de keel wanneer ze peer allergieën, volgens het Children's Hospital van Philadelphia.

Ogen

Tekenen en symptomen van een peer-allergie bij kinderen manifesteren zich in de ogen, waardoor jeukende, rode, tranende of gezwollen ogen.

Neus

The Children's Hospital van Philadelphia zegt dat andere tekenen en symptomen van een peer allergie bij kinderen zijn gezwollen tandvlees en loopneuzen.

Anafylactische shock

Een ernstige teken van een peer-allergie is een anafylactische shock. Dit is een ernstige aandoening waarbij de keel zwelt tot het punt waar de ademhaling kan worden afgesneden, zonder medische tussenkomst, kunnen kinderen sterven.