Borden en symptomen van een niacine Allergy

Borden en symptomen van een niacine Allergy

Niacine of vitamine B3, is het belangrijk om een ​​goede gezondheid, maar net als veel voedsel componenten, kunnen mensen een allergie te ontwikkelen. De symptomen van een allergie niacine omvatten een breed scala van fysieke problemen. Deze kunnen variëren van een eenvoudige huiduitslag tot galbulten, problemen met de bloedsuikerspiegel en een verstoorde maag of zweren. Wanneer een ernstige allergie, sommige mensen randen, flauwvallen en zelfs lijden bloedstolsels.

De Niacine Flush

Warmte, roodheid, en een gevoel van jeuk op gebieden van de huid zijn enkele van de tekenen en symptomen van een niacine flush reactie. Volgens de Diagnose-Me website kan niacine vrijkomen van histamine veroorzaken door de instantie die de bloedvaten verwijdt, en leidt tot de huidontsteking.

Het stimuleren van Blood Sugar

Voor die mensen die lijden aan diabetes, kan te veel niacine een negatieve invloed hebben op de bloedsuikerspiegel door het omhoog gaan te hoog. Niacine helpt energie (suiker) vrijkomen van koolhydraten, wat leidt tot meer suiker in het bloed. Dit kan leiden tot ernstige maagzweren en een hoger risico van jicht.

Maag Troubles

Testcountry.org vermeldt dat hoewel niacine helpt bij de stofwisseling, het nuttigen van te veel ervan kan het spijsverteringsstelsel in overdrive gezet. Hierdoor kan maagklachten optreden als een van de symptomen van een allergie niacine. In meer ernstige gevallen kan dit leiden tot maagzweren.

Ernstige reacties

Neem contact op met uw arts onmiddellijk als u een van de volgende ernstige bijwerkingen ervaart aan niacine, zoals voorgesteld door DoubleCheckMD: moeite met ademhalen, netelroos, zwelling van de keel, tong, lippen of gezicht. Andere symptomen zijn een oneffen of bonkende hartslag, gele verkleuring van de ogen of de huid (geelzucht), koorts en zwakte, griepachtige symptomen, en de urine te nemen op een donkere kleur. Sommige extreme reacties op niacine zijn bloeden uit de neus, tandvlees en het spijsverteringskanaal, flauwvallen, en aanwijzingen dat bloedstolsels worden gevormd in de bloedvaten (een uitslag is vaak een teken van deze). Deze zijn gerelateerd aan effect van niacine op histamine niveaus; hoe hoger de niacine, hoe histamine in het lichaam, en meer de bloedvaten.

Milder Reacties

Milde allergische reacties op vitamine B3 kan een gevoel van duizeligheid, droge huid, rillingen of zweten, misselijkheid, gas, boeren, beenkrampen, en slapeloosheid, volgens DoubleCheckMD. Raadpleeg uw arts meteen als u moeite met ademhalen.