Borden en Symptomen van een MRSA infectie van de urinewegen

Urineweginfecties zijn ongemakkelijk op zijn minst en meest vaak ondraaglijk. Echter, een MRSA urineweginfectie is veel ernstiger en gevaarlijk omdat het bacteriën die resistent blijkt voorkomende antibiotica zijn. Behandelingen zijn beschikbaar, maar direct medische hulp nodig is maken de erkenning van de tekenen en symptomen van een dergelijke infectie van vitaal belang voor het herstel.

Wat is MRSA?

MRSA staat voor methicilline-resistente Staphylococcus aureus, een soort bacterie die onder normale omstandigheden huidinfecties maar kan problemen in andere delen van het lichaam ook veroorzaken. Mensen die in de gemeenschap leven situaties leven zijn bijzonder gevoelig voor MRSA. Deze bacterie is gevaarlijk omdat het resistent tegen penicilline, amoxicilline en oxacilline is geworden, waardoor het veel moeilijker te behandelen. Vaak omschreven "superbacteriën" MRSA-bacterie kan iedereen besmetten en kan u zeer ziek maken als de juiste antibiotische combinatie niet wordt gevonden.

Pijn in de flank

Het ervaren van pijn in je flanken, of de zijkanten van je lichaam net onder de ribbenkast, is een teken dat er iets mis is met uw nieren. Omdat MRSA is zeer sterk, kan doorstromen naar de nieren sneller dan een standaard urineweginfectie zou. Dus, als je de gebruikelijke symptomen van een urineweginfectie als brandende na het plassen en pijn in de flank merken, medische hulp inroepen meteen.

Koorts en rillingen

Wanneer je koorts en koude rillingen, betekent dit meestal dat je lichaam is het afweren van een soort van infectie. Als deze symptomen gepaard gaan met pijnlijke urineren, bloed in de urine of lagere buikpijn, je zeer waarschijnlijk een urineweginfectie of een soort die kan blijken te worden veroorzaakt door MRSA. Hoe sneller je een diagnose te verkrijgen, zal het beter uw prognose te zijn, zodat snelle behandeling is noodzakelijk.

Urinaire Wijzigingen

Eventuele wijzigingen in uw urine moet worden opgemerkt en moet u overleggen met uw arts over hen. Belangrijke dingen te zoeken onder andere een sterke of slechte geur van de urine, troebelheid, een diepere gele kleur of bloed in de urine. Pijnlijke urineren is een teken dat er iets mis, waardoor snelle diagnose en behandeling noodzakelijk om de infectie verspreidt ontmoedigen.

Misselijkheid en braken

Als u pijn bij het plassen en misselijkheid en braken ontwikkelt, heeft uw UTI waarschijnlijk uitbreiden naar de nieren. MRSA is een zeer gevaarlijke bacteriën. Als u deze symptomen ervaart, trachten de behandeling onmiddellijk om blijvende schade aan de nieren en de rest van je urinewegen te voorkomen.

Risicofactoren

Naast het kennen van de tekenen en symptomen van een MRSA-infectie van de urinewegen, het is ook belangrijk om te weten welke factoren zet je direct een verhoogd risico op het ontwikkelen van deze vorm van infectie. Een van de voornaamste oorzaken van een UTI van een MRSA-bacterie stam wordt verlengd catheterisatie. Het hebben van een katheter gebruiken regelmatig plaatst u een verhoogd risico op het ontwikkelen van infecties, in het bijzonder-MRSA-gerelateerde degenen. Bovendien, het leven in een gemeenschap leeft situatie of een hospice, of bedlegerigheid, plaatst je in een verhoogd risico op het ontwikkelen van een MRSA-UTI.