Borden en symptomen van een lymfoom door de Ear

Borden en symptomen van een lymfoom door de Ear

Kanker is een ernstige medische aandoening gekenmerkt door een abnormale groei van cellen. Lymphoma is een specifiek soort van kanker die de lymfeklieren aantast. Lymfoom, net als veel andere vormen van kanker, heeft een hoog percentage genezen als gevangen vroeg. Vanwege dit, is het belangrijk om bewust te zijn van de tekenen en symptomen en aan uw arts als u denkt dat u kanker hebt. De tekenen en symptomen van een lymfoom bij het oor zijn dezelfde als voor andere vormen van lymfoom met een paar kleine uitzonderingen na.

Zwelling

Met lymphoma, kan zwelling optreden in elk van de lymfeklieren, gezicht, nek, armen, benen of buik. Met een lymfoom door het oor, deze zwelling zal waarschijnlijk manifesteren in het gezicht, maar kan in elk van deze gebieden.

Pijn

Mensen met lymfoom door het oor kan pijn in de maagstreek, botten, en gezicht zenuwen, pijn na het drinken van alcohol en hoofdpijn.

Oorinfecties

Terugkerende oorontstekingen resistent tegen antibiotica kunnen een teken zijn van lymfoom zijn door het oor als het vermogen van het lichaam om infecties te bestrijden beïnvloedt.

Andere symptomen

Andere symptomen zijn jeuk, gewichtsverlies, bloed in de ontlasting of braaksel, onverklaarde piepende ademhaling of kortademigheid, moeite met plassen, vermoeidheid, koorts, toevallen en nachtelijk zweten.

Waarschuwingen

Als u een van deze symptomen heeft, raadpleeg dan onmiddellijk uw arts. Hoe eerder kanker wordt gediagnosticeerd, des te behandelen is.