Borden en Symptomen van een hoge bloedsuikerspiegel bij kinderen

Kinderen met een hoge bloedsuikerspiegel diabetes, en moet door een arts worden behandeld om lagere bloedsuikerspiegel te behouden. Er zijn verschillende tekenen en symptomen die kunnen aangeven of een kind heeft een hoge bloedsuikerspiegel. Zodra de symptomen zijn duidelijk, kan medische testen op de aanwezigheid van een hoge bloedsuikerspiegel te bevestigen.

Uitdroging

Wanneer de bloedsuikerspiegel hoog zijn, de nieren om te filteren op de overtollige suiker en geef het uit het lichaam in de urine. Om genoeg urine om de overtollige suiker pas te produceren, moet de nieren vocht trekken uit lichaamsweefsels. Vaak moeten plassen resulteert in uitdroging, wat overmatige dorst bij kinderen met een hoge bloedsuikerspiegel veroorzaakt.

Honger

Omdat het lichaam niet in staat is om efficiënt te verwerken het voedsel dat wordt geconsumeerd, kinderen met een hoge bloedsuikerspiegel ervaart constant honger. De honger is een reactie op het lichaam behoefte aan calorieën, die worden uitgescheiden in de urine in plaats van te worden gebruikt voor energie.

Weight Loss

Een kind met een hoge bloedsuikerspiegel is niet met behulp van de suiker in het bloed. De calorieën in suiker zullen verliezen, in plaats van opgeslagen als vet of worden gebruikt om de activiteiten van het lichaam brandstof. Wanneer het lichaam heeft brandstof, moet het van lichaamsvet plaats, wat resulteert in gewichtsverlies.

Gist Infecties

Frequente en terugkerende vaginale schimmelinfecties kan een indicator zijn van een hoge bloedsuikerspiegel bij kinderen als goed, met inbegrip van zuigelingen. Gist voedt zich met suiker, en zal gedijen in een omgeving die rijk is aan suiker, zoals het lichaam van een kind met een hoge bloedsuikerspiegel.

Medische testen

Urinetests dat de aanwezigheid van suiker en ketonen aangeven zijn een teken dat het kind heeft een hoge bloedsuikerspiegel. Suiker in de urine blijkt dat de nieren worden gedwongen te filteren bloed en uitscheiden in de urine. Ketonen het bijproduct van ketose, het proces waardoor vet wordt omgezet in energie, en blijkt dat het kind met lichaamsvetreserves plaats van voedsel geconsumeerd.