Borden en symptomen van drugsverslaving

Borden en symptomen van drugsverslaving

Zelfs als je niet persoonlijk kent een drugsverslaafde, zijn de kansen u hebt een eerder gezien. Hun symptomen zijn over het algemeen gemakkelijk te herkennen en aanzetten tot een scala van emoties in de sobere waarnemer. Vanwege het gevaar van drugsverslaving, het kennen van de tekenen en symptomen kan een redder in nood voor u en de verslaafde zijn.

Drug Abuse

De buitensporige en herhaald gebruik van chemische stoffen is bekend als drugsmisbruik (middelenmisbruik). Deze chemische stoffen (drugs) kan illegaal worden verkregen van de straat of voorgeschreven door een arts. Voorschriften worden meestal verkregen door de verslaafde voor zelfbevrediging in plaats van als behandeling voor medische problemen.

Lichamelijke tekenen

Hoewel de aard van de drug vaak misbruikt bepaalt de symptomen, de borden vaak nauw verwant. Een drugsverslaafde heeft over het algemeen een periode van verslapen of slapeloosheid; een druppel of gewichtstoename; meer energie en rusteloosheid (het meest voor in stimulerende middelen); nasale of sinus problemen (gesnoven drugs); aanhoudend hoesten (gerookte drugs); orale problemen (het meest voor in methamfetamine); trage spraak en reactietijd; en desoriëntatie (vooral heroïne); en plotselinge veranderingen in kleding stijl (het dragen van kleding die track markeringen te dekken).

Mentale / emotionele

Drugsgebruik heeft invloed op de geest ook. De verslaafde is altijd op zoek naar zijn volgende hoog, dus hij kan het haast de drug biedt bereiken. Deze achtervolging vervormt zijn denken en hoe hij reageert op dingen. Hij kan periodes van spraakzaamheid en constante energie hebben; stemmingswisselingen (vijandigheid en prikkelbaarheid); een onverschillige houding; lege uitdrukkingen en apathie; en hallucinaties (horen, zien, ruiken en voelen wat er niet aanwezig is). Hij ontwikkelt zich vaak een voorliefde voor geweld - het is niet veel voor nodig om hem op weg.

Tieners

Drugsgebruik van invloed op een breed scala van mensen, met inbegrip van tieners. Veel tieners vertonen de normale tekenen van tienerangst: verslapen, argumentativeness en een gebrek aan respect voor grenzen. Echter, wanneer een tiener is verslaafd aan drugs, aanzienlijk haar gedrag verandert. Ze zal geïsoleerd raken of te wijzigen haar vrienden om haar nieuwe levensstijl aan te passen; problemen met de school (slechte prestaties en het krijgen in gevechten) te ontwikkelen; liegen en te stelen om haar gewoonte geworden onophoudelijk hyped te ondersteunen; of verslapen veel.

Ontkenning

Hoewel de tekenen en symptomen van verslaving zijn duidelijk zichtbaar, de dader heeft de neiging om ze te ontkennen. Hij denkt niet dat hij een probleem heeft, maar iedereen ziet het duidelijk. Hij kwalijk iedereen die probeert in te grijpen en bekijkt alle betrokken partijen als de vijand. Om deze reden, huiselijk geweld en echtscheiding zijn vaak gevolgen van drugsverslaving.

Ondersteuning

De drugsverslaafde heeft hulp nodig. Hoewel op zoek naar professionele hulp is een van de eerste stappen in verslaving herstel, met een vaste drager systeem is net zo goed belangrijk. Anonieme Alcoholisten en Narcotics Anonymous zijn twee van de meest populaire en gerespecteerde steungroepen beschikbaar. Voor gezinnen omgaan met alcoholmisbruik, Al-Anon (zie Referenties) is een goede plek om te beginnen.