Borden en symptomen van depressie in het Midden-Aged Heren

Mannen op middelbare leeftijd zijn gevoelig voor depressies. Volgens recent onderzoek, 60 procent van de mensen die een depressie ervaren, doen dat op middelbare leeftijd. Depressie in de middelbare leeftijd mannen kunnen soms moeilijk te herkennen zijn, dus het is belangrijk om de tekenen en symptomen weten.

Voorkomende symptomen

Wanneer de mensen bereikt de middelbare leeftijd, hebben ze een echte keerpunt in hun leven bereikt. Mannen op middelbare leeftijd kan veel veranderingen in het denken en in het leven te vinden. Deze kunnen onbewust provoceren symptomen van depressie. Dergelijke verschijnselen zijn onder meer langdurig verdriet, een toename van het lichaamsgewicht, weinig energie, prikkelbaarheid, het verlies aan plezier in het voormalige belangen en, in extreme gevallen, terugkerende gedachten aan de dood of zelfmoord.

Verschillen van Vrouwen

Recent onderzoek toont aan dat vrouwen in de middelbare leeftijd lijden depressie op ongeveer hetzelfde tarief. Mannen, echter, ervaring en reageren op depressie veel anders dan vrouwen. Een vrouw zou een conflict te vermijden, terwijl een man conflict zal creëren. Een vrouw zal zichzelf de schuld voor de problemen, terwijl een man anderen de schuld geven. Slechts ongeveer de helft van de mensen met een depressie goed worden gediagnosticeerd.

Andropauze

Veel onderzoekers in de medische wetenschap zijn van mening dat de andropauze een oorzaak van middelbare leeftijd depressie bij mannen kan zijn. Een recente World Health Organization (WHO) rapport stelt dat wanneer de mensen raakte een bepaalde leeftijd zullen ze een belangrijke daling van de androgeen hebben - hormonen zoals testosteron dat mannelijke geslachtskenmerken beïnvloeden. In sommige gevallen kan de daling tot 10 procent van wat zij tijdens hun jeugd. De daling van de androgeen kan leiden tot een geleidelijke afname van de energie, stemming en libido.