Borden en symptomen van de ziekte Eye

Borden en symptomen van de ziekte Eye

Tekenen en symptomen van de oogziekte zijn niet alleen signalen dat er iets mis is met uw visie, konden zij ook aangeven kwalen in andere delen van je lichaam. Inderdaad, kan vele malen een oogarts tekenen van dergelijke aandoeningen als diabetes te diagnosticeren door een simpel oogonderzoek. Dus let je ogen geven kan niet alleen bespaart uw visie, maar kunnen wellicht ook in uw leven redden.

Bloeden

Nooit negeren bloedingen, vooral in de ogen. Volgens de Nethealthbook website, wordt bloeden altijd reden voor alarm. Het kan zijn dat een bloedvat wordt hemmorrhaging. In het geval van een persoon met diabetes, kan het diabetische retinopathie, in die bloed lekken bros schepen. Als een oogarts niet beoordelen die voorwaarde meteen, kan dit leiden tot blindheid.

Kan niet alleen dergelijke bloeding in het oog een indicatie dat er iets mis is met het deel van het lichaam, maar het kan ook op problemen elders. Zoals de Nethealthbook website opmerkt, bloedingen van de retina kan een teken van een systemische bloedvat stoornis.

Blind Spots

Blinde vlekken kan een vroeg teken van glaucoom zijn. Helaas, vaak een patiƫnt niet eens merken ze tot ze binnen te vallen zijn voornaamste terrein van visie. De Nethealthbook website merkt op dat een dergelijke plekken een vroeg teken van glaucoom zou kunnen zijn. Evaluatie door een oogarts wordt de sleutel tot het vermijden van onomkeerbare blindheid.

Wazig / vervormd zicht

Elke verandering in het gezichtsvermogen is een teken dat je moet contact opnemen met uw oogarts. Dit geldt vooral als u merkt wazigheid, vervorming of vertroebeling in een deel van uw visie. Volgens de Docshop website, zou het een veel voorkomende kwaal, zoals astigmatisme, wat betekent dat objecten vervormd weergegeven omdat uw hoornvlies een abnormale vorm heeft aangenomen zijn. Dit kan ook een teken zijn van andere problemen gemeenschappelijke oog, zoals bijziendheid en verziendheid, die een bril of contactlenzen kan repareren zijn.

Neem het niet voor lief, maar dat je enige probleem is dat je een bril of contactlenzen nodig heeft. Het zou kunnen zijn dat u de beginnende tekenen van maculaire degeneratie, een progressieve oogaandoening die leidt tot blindheid als je laat het onbehandeld kan hebben.

Peripheral Vision Loss

Volgens de Docshop website, ons perifeer zicht is belangrijk omdat het helpt ons onderscheiden gevaar achteren. Misschien wel het beste voorbeeld hiervan is wanneer u gaat rijden of fietsen. Je moet in staat zijn om te zien aan beide kanten van je. Dus als je een verandering in je zij visie opmerkt, ga dan naar een oogarts en hebben ze de druk achter je ogen te testen; het kan glaucoom. Als de arts vangt dit vroeg, zou hij in staat zijn om je gezicht te redden. Tegen de tijd dat de ziekte veroorzaakt pijn, of dat een grote hoeveelheid van gezichtsvermogen reeds is verdwenen, is het waarschijnlijk te laat.