Borden en symptomen van de vroege Alzheimer

Meer dan 2 miljoen Amerikanen lijden aan de ziekte van Alzheimer, een fatale hersenziekte waarbij een langzame achteruitgang van de hersenfuncties veroorzaakt. Het is de meest voorkomende oorzaak van dementie. Vandaag de dag, de symptomen van Alzheimer zijn gevonden in 5 procent van de bevolking tussen de leeftijden van 65 en 74 Naarmate we ouder worden, dat percentage stijgt. Ongeveer 50 procent van de Amerikanen boven 85 tekenen van de ziekte van Alzheimer. Maar wanneer is eenvoudig vergeetachtigheid overgang naar deze verwoestende ziekte. Hier zijn een paar borden.

Kleine veranderingen

De eerste tekenen van de ziekte van Alzheimer kan zo subtiel zijn ze soms moeilijk te herkennen zijn. Vaak, een familielid of een goede vriend wordt voor het eerst bewust van een zeker gebrek aan initiatief, vergeetachtigheid en prikkelbaarheid van de kant van de getroffen persoon.
Het meest kenmerkend van deze dementie is de geleidelijke geheugenverlies, vooral voor recente gebeurtenissen. De persoon kan zich niet herinneren wat er gebeurd is een paar uur of zelfs eerder momenten, hoewel hij of zij kan herinneren wat er gebeurde vele jaren geleden.
Na verloop van tijd, het verstandelijk vermogen en begrip van de persoon verminderen en kunnen ze hun interesse in alle vertrouwde bezigheden verliezen.

Emotionele Instabiliteit

Alzheimer leidt vaak tot emotionele instabiliteit. Veel mensen zwaaien tussen apathie en agressie, tranen en gelach bij de geringste provocatie. Het is niet ongewoon voor patiënten om vreemd, onvoorspelbaar gedrag samen met onbevangen en asociale acties weer te geven. Tafelmanieren kan verslechteren, kan de persoonlijke hygiëne worden verwaarloosd. In sommige gevallen, kunnen patiënten gewelddadig naar vrienden, familieleden en verzorgers worden.

Fysieke Symptomen van de ziekte van Alzheimer

Aangezien de functies van de hersenen beginnen te verslechteren, kan Alzheimerpatiënten beginnen met een aantal fysieke problemen ook. Zij kunnen niet in staat om de spieren en bewegingen te coördineren, waardoor eenvoudige taken zoals wandelen, moeilijker. Vergroting stijfheid in de spieren kunnen ook beweging te beperken.

Algemeen Verwarring

In de vroege stadia van de ziekte van Alzheimer, kunnen patiënten problemen met visie en ruimtelijk inzicht te ervaren. Patiënten kunnen problemen zetten het juiste woord om een ​​object te hebben. Ze kunnen moeite hebben het invullen van wat eens een gemakkelijke of een vertrouwde taak. Ze vinden het moeilijk om zich te uiten, te vergeten woorden bij het schrijven of spreken.

Terug te trekken uit het leven

Het begin van Alzheimer kan een zeer moeilijke tijd in het leven van lijders. Zij kunnen zich bewust zijn van de langzame achteruitgang van hun mentale vermogens. Dit kan ervoor zorgen dat ze nog verder terug te trekken uit vrienden, familie en de activiteiten die zij voorheen genoten. Depressie kan lijken vaak naast de symptomen van Alzheimer.

Laat stadium van Alzheimer

In advanced toestanden van Alzheimer, zullen patiënten stijfheid van de spieren, met trage en onhandige bewegingen ervaren. Uiteindelijk Alzheimer veroorzaakt een volledige verdwijning van de persoonlijkheid de patiënt verliest het vermogen om de wereld heen te begrijpen, te denken of spreken. Het kan onmogelijk geworden voor patiënten met eenvoudige functies, zoals eten, staan ​​of de controle van de blaas of darmen te doen.